18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legjobb szexpóz a hosszan tartó orgazmusért (18+)
Próbáljátok ki őket!
Nyújtsd el a gyönyöröd a következő testhelyzetek segítségével!

A hosszan tartó orgazmus nem kiváltság, a gyönyör pillanatáért meg kell dolgozni. Persze korántsem mondható megterhelőnek ez a fajta munka, hiszen az eredmény magáért beszél. A lepedőakrobatika tudományában jó néhány olyan trükk létezik, amelyek elnyújtják a kéjt.

Azonban most összegyűjtöttük neked a tantrikus aktus eszköztárának négy leghosszabb gyönyört ígérő pózát. Próbáld ki őket te is!

A tantrikus szex

A legtöbb ember már hallott róla, de sokuknak fogalma sincs arról, eszik-e vagy isszák a tantrikus szexet. Valószínűleg te is hallottál már erről az ősi keleti művészeti ágról amelynek célja, hogy elérd: a szex örökké tartson. Egyesíti a meditáció és a spiritualitás rejtélyes művészetét a férfiak állóképességével. Már a neve is ígéretes: az indiai tantra szó jelentése ugyanis továbbfejlesztett eszköz.

Nyeregbe pattanva

Ez a szexpóz a hosszan tartó orgazmust ígérő szexhelyzetek örökzöldje, mert elsősorban a te kezedben van az irányítás, vagyis te magad is játszhatsz az aktus közben a csiklóddal, ugyanakkor párod is hozzád fér az érzéki területen. Amennyiben a G-pontot akarod izgatni, ülj rá a párod péniszére, majd dőlj hátra - ekkor a hímvessző a hüvely elülső falát fogja dörzsölni. Hintázz előre-hátra, miközben a pénisz a lehető legmélyebbre hatol benned, így biztos lehetsz benne, hogy egészen hosszú, kéjes örömben lesz részed.

Ez a póz variálható is, hevesebb változatában guggolj a férfi fölé, mint egy zsoké a ló hátára, a lábszárad teljes egészében érje az ágyat, és ugrálj fel-le. Ez a helyzet pompásan izgatja a hüvelynyílás körüli idegeket, azonban hátránya is van, a párodat annyira felingerelheted, hogy pillanatok alatt elélvezhet.

Hátulról a nyeregbe

Az előző póz kicsit trükkösebb változata, amikor szintén a pasi fölé helyezkedsz, azonban a szemkontaktus helyett hátat fordítasz neki. Ekkor a férfi pénisze előrehajlik, így dörzsöli a G-pontot, a kezeid pedig szabadon kalandozhatnak akár a te, akár a párod altáján. 

Cica póz

Olyan, mint a sokak által kedvelt misszionárius póz, a párod azonban annyival feljebb húzza magát a testeden, hogy vállai a fejeddel egy vonalba kerüljenek.

Ezután megveti a lábát valamiben, például az ágyban, ezáltal a pénisze nem tűnik el a hüvelyben, testét viszont a csiklóhoz nyomja. Ringó mozgásával ingerli a csiklót, de a körkörös mozdulatok is hatásosak lehetnek, mert azokkal folyamatos nyomást gyakorol a szeméremdombodra. A szexpóz kulcsa a lassú, de egyre őrjítőbb mozdulatokban rejlik, végül szinte kirobban az orgazmus.

Az orgazmus jelei

Míg a férfiaknál egyértelműen eldönthető, hogy eljutottak-e a csúcspontra, vagy sem, addig nálunk, nőknél ez egy jóval összetettebb folyamat.

Jó kutya

A kutya póz bizonyára nem ismeretlen, ez az egyik legerotikusabb testhelyzet, amelyet szex közben felvehettek a pároddal, ráadásul a hosszan tartó orgazmus záloga is. A hátsó behatolással járó pozíciók G-pontos orgazmust tesznek lehetővé, mivel a férfi pénisze jól dörzsöli a hüvely elülső falát. Ezt a pozíciót a férfiak is imádják, és különösen megfelelő a tágabb hüvellyel rendelkező nőknek - például olyanoknak, akik már életet adtak egy-két gyerkőcnek -, ugyanis sokkal intenzívebb kéjt élhetnek át.

A szöget variálhatod úgy, hogy párnát teszel a hasad alá, illetve állsz, vagy eltérő mértékben hajolsz előre. Ha az álló verziót választod, a kezeddel fogj egy alacsony széket, így a hátad megfeszül, a G-pont pedig jobban izgathatóvá válik.

Cikkünk Kate Taylor Az igazi orgazmus című könyve alapján készült, amely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük