Ilyen az igaz szerelem 68 évnyi házasság után: varázslatos fotók készültek az idős párról
Mesés fotókon a 72 éve szerelemben, 68 éve boldog házasságban élő idős pár.

idos par fotoi cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindig csodálatos és megható látni, ha egy pár hosszú évtizedek után is ugyanúgy szereti egymást, érzéseikről pedig minden mozdulatuk, pillantásuk árulkodik.

Mel és Vera ma már 90 felett járnak, és 68 éve házasok, mégis olyanok, mintha csak friss szerelmesek lennének. A fényképész varázslatos felvételeken örökítette meg különleges kapcsolatukat.

Az igaz szerelem 68 évnyi házasság után

A fotós és oktató, Sujata Setia mindig azt mondja tanítványainak, hogy olyan történeteket keressenek, melyek reményt adhatnak másoknak. Azért látogatta meg az idős párt, és azért készített róluk ilyen mesés képeket, hogy mindenkinek megmutathassa, milyen az örökké tartó szerelem. A fotózás közben pedig el is beszélgetett velük, és még arról is kifaggatta őket, hogy mit gondolnak, mi boldog házasságuk titka.

A kilencvenéves Vera elárulta, abban a pillanatban tudta, hogy meg akarja szerezni Melt, mihelyt meglátta. Négy évig jártak, mielőtt kimondták az igent, így összesen már 72 éve szeretik egymást. Életük persze nem volt akadálymentes, rengeteg nehézséggel szembesültek az együtt töltött idő során, de ezek sem gyengítették egymás iránti érzelmeiket. Úgy vélik, a legnagyobb áldás, hogy mindenben támaszkodhatnak a másikra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Varázslatos fotókon az idős pár

Úgy gondolják, a hosszú kapcsolat titka csupán az, hogy ragaszkodni kell hozzá, illetve egymáshoz, és fontos, hogy a felek mindig egymás mellett álljanak. Legyen szó ugyanis bármilyen hullámvölgyről, amíg együtt vannak a szerelmesek, mindent képesek legyőzni.

A fotós az Instagramján is megosztotta Vera és Mel képeit, a felvételek pedig bejárták az internetet. Az idős hölgy gyönyörű a menyasszonyi ruhában, és nagyon megható látni, ahogy ennyi év után is bújnak egymáshoz, fogják a másik kezét, és amikor csak lehetőségük van rá, puszit nyomnak egymás arcára, szájára, homlokára.

Szinte mindegyik képen mosolyognak, arcukról pedig boldogság tükröződik. Vera hozzátette: ráncaikat a sok nevetésnek köszönhetik.

Képeik mindenkinek reményt adnak, és megmutatják: igenis létezik az örökké tartó szerelem.

Végigfotózta szülei utolsó éveit a férfi

A fotós, Paddy Summerfield szüleivel élt angliai otthonukban, és rendszeresen megörökítette őket, valamint különleges, őszinte és gyönyörű kapcsolatukat. Sokszor a ház ablakaiból figyelte őket, ahogy az udvaron pihennek, dolgoznak és beszélgetnek - ez volt ugyanis a kedvenc helyük, imádtak kint lenni a fák között a szabad levegőn. Egy ideig csak hobbiból készítette a képeket, és albumba gyűjtötte őket karácsonyi ajándékként, később azonban egy barátja tanácsára az egész világgal megosztotta a megható felvételeket.

Képek: Instagram/butnaturalphotography.

Ezt is szeretjük