80 éve házasok, a mai napig nem engedik el egymás kezét: egy vakrandin ismerkedtek meg, azóta elválaszthatatlanok

Amikor csak tudják, fogják egymás kezét, és csókokkal ünnepelték az évfordulójukat. Elárulták, mi a titka nyolcvan éve tartó szerelmüknek.

nancy eric kingston cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan álmodoznak az egész életen át tartó szerelemről, és vannak olyan szerencsések is, akiknek ez valóban megadatott.

Nancy és Eric Kingston fiatalkorukban ismerkedtek meg, nemrég pedig már 80. házassági évfordulójukat ünnepelték. Ma is boldogok, szerelmesek, és ugyanúgy rajonganak egymásért, mint a kezdetekkor. 

80. házassági évfordulójukat ünnepelték

1937-ben találkoztak először egy vakrandin: Nancy bátyja szervezte meg a találkozót, és Eric egy hídon várt rá. A fiatalok gyorsan egymásba szerettek, így az első randevút még több követte. 1940. június 1-jén pedig össze is házasodtak az anglilai Wedmore-ban. Azóta már nyolcvan év eltelt, és még mindig elválaszthatatlanok. Évfordulójukkal ők lettek Anglia leghosszabb ideje házas párja.

Nancy és Eric öt gyermekkel, 11 unokával, 28 dédunokával, 14 ükunokával büszkélkedhetnek, és a mai napig imádják egymást. Elárulták, hogy még mindig fogják egymás kezét, amikor csak lehet, és a csókokról sem feledkeznek meg. Évfordulójuk reggelén az ágyban is csókkal köszöntötték egymást, a jeles eseményt pedig egy kerti összejövetellel ünnepelték. Sőt még Erzsébet királynő is felköszöntötte őket levélben. A 98 éves Eric hozzátette, felesége még mindig remekül néz ki, és ha tehetné, mindent újra ugyanígy csinálna az életben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A 99 éves hölgy szerint hosszú szerelmük titka az, hogy képesek kompromisszumokat kötni, és az egész kapcsolatuk a kölcsönösségen alapult, de azt is hozzátette, hogy korábban minden hétvégén moziba jártak. Szerencsésnek tartják magukat, hogy még mindig ennyire szeretik egymást, és ilyen gyönyörű éveket tölthettek, illetve tölthetnek együtt. 

Jelenleg 58 éves fiukkal Stephennel élnek, aki gondját viseli szüleinek, és igazi példaképnek tartja őket. A Metro oldalának elmondta, Nancy és Eric hálára és tiszteletre tanították őket, és életének összes döntésére nagy hatással voltak. A pár évfordulójára a környéken egy padot helyeztek el, amit tölgyfacsemetékkel ültettek körbe.

70 év alatt egy napot sem töltöttek külön

Az idős pár romantikus történetével vette le az internetezőket a lábáról. Már hetven éve élnek együtt boldogan, de még egyetlen teljes napot sem töltöttek a másik nélkül. Most ünnepelték a házassági évfordulójukat, és elmesélték, hogy csinálják, hogy még mindig ennyire szeretik egymást.

Képek: NorthFoto.

Ezt is szeretjük