5 tűzforró szexpraktika, amivel eléred, hogy a pasi csak téged akarjon (18+)
Akár néhány egyszerű mozdulattal ellenállhatatlan szeretővé válhatsz. Olvasd el, hogyan!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha úgy érzed, az utóbbi időben túlságosan rutinszerűvé váltak az együttléteitek, vagy bizonytalanság gyötör, hogy jó vagy-e az ágyban, íme, néhány hasznos tanács, amivel eléred, hogy ellenállhatatlan szeretővé válj.

Amikor valami olyasmit mutatsz, amit csak te tudsz, nem feltétlenül olyan dolgokról van szó, amiket mások nem tudnak megcsinálni, hanem arról, hogy eredeti és összehasonlíthatatlan, ahogyan te csinálod! Néha az a legjobb, ha egészen egyszerű dolgokhoz fordulsz, melyekre nem is gondolnál.

Erotikus masszázs

Az érintés az egyik legjobb vágyébresztő eszköz, ezért kár lenne megfeledkezned a simogatások erejéről. Mivel az érintés nemcsak örömért felelős endorfint, hanem kötődést megerősítő oxitocint is termel, nemcsak technikai, de hosszú távú érzelmi haszna is van, ha minél többet gyakorlod.

Lassan haladj a legforróbb pontok felé, elidőzve a környező, érzékeny területeken, amilyen például a belső comb, ahol sok idegvégződés található.

Ha egy ideig rajta hagyod az alsónadrágot, ezzel is játszhatsz, például ha finoman végighúzod az ujjad a ruha korcán. Kezd lassú, rövid érintésekkel, majd folytasd közepes tempóban! Ha már belemelegedtél, bevetheted a melledet is!

Majd felfallak!

Az izgató tippek között gyakran az étkezés is szerepet kap. Ezúttal kivételesen ne arra gondolj, hogy milyen falatokat ehettek egymásról, hanem arra, hogy mi lenne, ha magát a partneredet akarnád elfogyasztani.

Nem kannibalizmusra buzdítalak, de a jól időzített és elhelyezett apró harapások, nyalogatások különösen izgatóak. Indíthatsz a fülével, illetve azzal, ha a nyelved hegyét az ujja tövéhez illeszted, és úgy játszol vele, mintegy megelőlegezve a későbbieket. Az, hogy finoman vagy épp annyira vadul, ami még nem kellemetlen, a te döntésed, de váltogathatod is.

Esti mese

Szerezzetek be erotikus történeteket tartalmazó könyvet, vagy keressetek az interneten pikáns novellákat, melyeket felolvashattok egymásnak! Ez ihletet adhat arra is, hogy kipróbáljatok valamit az éppen elhangzott finomságokból. De arra is inspirálhat, hogy kitaláljátok a saját történeteiteket, és mindketten gondolkodjatok azon, hogy mi az, amit szeretnétek kipróbálni. Ha leírod ezeket, egy mesélős alkalommal akár fel is olvashatod a párodnak, és őt is bátoríthatod hasonlóra. Persze mindez csak akkor működik, ha már kialakult köztetek a megfelelő bizalom, és meg tudtok győződni arról, hogy mindkettőtöknek kényszer nélküli és kényelmes a helyzet.

Még több

Ha többet szeretnél tudni a férfi testéről, nézd meg a videót, melynek segítségével megismerheted a férfi összes érzékeny pontját!

Mondjam vagy mutassam?

Fontos, hogy tisztában legyél azzal, mi a jó neked, és ne félj megmutatni azt a párodnak! Ehhez sokszor a legegyszerűbb, ha megmutatod neki, mit csináljon, akár úgy, hogy az ő kezét irányítod a megfelelő mozdulatokra. Mivel a látvány önmagáért beszél, főleg a vizuális típusú férfiak számára, ne rejtőzz el, hanem mutass magadból minél többet, és részesítsd előnyben a lámpafényt!

Mindehhez persze nem árt, ha kellően magabiztosnak érzed magad. Sok nő azért gátlásos az ágyban, mert elégedetlen a testével. De az önbizalomhiány nemcsak hogy nem szexi, de rossz hatással van a szexuális életre is.

Ha hasonló gondokkal küzdesz, jobb, ha tudod, hogy a férfiak sokkal kevésbé kritikusak a párjuk testével szemben, mint gyakran ő maga. Ugyanakkor kevés magával ragadóbb nő van egy férfi számára, mint az, aki szexinek érzi magát, és nem törődik feltételezett tökéletlenségeivel. Ha sikerül elfogadnod magad, ez megnyitja az utat a kísérletező kedvednek, és lehetőséget ad arra is, hogy megtapasztald, mit szeretsz és mit nem. Egy nő, aki tudja, hogy hányféle orgazmusa lehet és hogyan, sokkal magabiztosabb és ellazultabb szerető lehet.

Mint a filmekben

Képzeld magad egy erotikus film főszereplőjének! Ezekben a filmekben általában elérkezik az a jelenet, amikor a férfi és a nő állva esnek egymásnak, falnak támaszkodva, egy lépcsőn vagy az ajtó mögött. Egy ehhez hasonló, akár meglepetésszerű, gyors menet nemcsak az adrenalint pumpálja föl mindkettőtökben, de az állóképességedet is javítja. Bár a meglepetésekkel nem árt csínján bánni, néha mégis jól jöhet egy-egy elkapott, váratlan pillanat. Például ha követed a zuhany alá, vagy a fülébe súgod, mit szeretnél csinálni vele, biztosan megteszi a hatását, de olykor egy forró, nedves csók is elég.

Ezt is szeretjük