18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen hosszúra nyúlhat az orgazmusod? (18+)

Teszteld tippjeinkkel!

Az, hogy meddig tudsz a csúcson lenni, a technikáktól és a lelkiállapotodtól is függ.

Egy internetes felmérés tanúsága szerint a női orgazmus átlagos hossza négy-nyolc másodperc körül mozog. Mindez kevésnek tűnhet, azonban mindjárt más, ha hozzátesszük, hogy akadnak nők, akiknek csupán egy-két másodpercig sikerül a csúcson maradniuk, mielőtt elérnék a nyugalmi szakaszt.

A különleges szextechnikák hívei szerint ugyanakkor speciális módszerekkel akár 15-30 másodpercesre is nyújtható ez a gyönyörteljes állapot. Bár nem biztos, hogy ezt a rekordidőt sikerül elérned, hiszen egyénfüggő is, hogy kinél milyen hosszúra nyúlhat a végső gyönyör, tippjeink segítségével te magad is megtapasztalhatod, hogyan nyújthatod el az orgazmusod.

Gyakorolj magadban

Ha egyszer megtapasztalod az elnyújtott orgazmust, az még nem jelenti azt, hogy ezután minden együttlét alkalmával a szokásosnál hosszabb végső gyönyörben lesz részed. Ugyanakkor ahhoz, hogy minél sűrűbben sikerüljön tovább a csúcson maradnod, elsősorban az szükséges, hogy ismerd a saját tested és azt, hogy hogyan működik.

Ezt a legkönnyebben úgy érheted el, ha nem ódzkodsz attól, hogy néha magadat juttasd a csúcsra, így ugyanis az érzékeny pontjaidat, a kedvenc technikáidat és az orgazmus elérésének egész folyamatát aprólékosan megtapasztalhatod.

Nyújts el az előjátékot!

A hosszú végső gyönyört valójában már jóval azelőtt kell megalapoznotok, hogy a lényegre térnétek. A kifejezetten izgató jellegű technikák, mint amilyen az orális szex, ebben az esetben kerülendőek, vagy legalábbis csak ízelítőként érdemes bevetnetek.

Ha ugyanis kifejezetten csúcsközelbe juttat a párod, mielőtt az aktusra kerülne sor, túl hamar és nem kifejezetten hosszan következhet be az orgazmusod. Persze az is megeshet, hogy a közös aktus helyett csak egyoldalú kényeztetésben részesülsz: ebben az esetben is fontos az előjáték, mielőtt a párod odalent bármilyen módon izgatni kezdene.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ne feledkezzetek meg a csókról, ami az egyik legjobb vágykeltő, és persze a simogatás során egymás nemi szervét sem kell kihagyni, de a rejtettebb erogén zónákra is érdemes figyelni, mint amilyen a mell vagy a nyak - itt pár csók és finom harapás is fergeteges hatással bírhat. Valójában minél jobban felizgat a pasid, de egyúttal késlelteti is, hogy a lényegre térjen, annál könnyebben lesz végül hosszabb az orgazmusod.

Szexpóz ABC
Ha elnyújtott orgazmusra vágysz, próbálj ki pár különleges szexpózt, ezek is segíthetnek abban, hogy tovább maradj a csúcson!

Megfelelő helyen tartott szünetek

A szünet a magányos kényeztetés és a kölcsönös együttlét alatt is kulcsfontosságú a végső gyönyör hosszának szempontjából.

Míg maszturbáció segítségével a nők átlagosan három perc alatt jutnak el a csúcsra, és az nem tart tovább pár másodpercnél, a megfelelő helyeken tartott pihenővel mindez elnyújtható, így akár 5-10 másodperces orgazmusban is részed lehet. A közös együttlét alatt alkalmazott szünetek pedig mintegy 10-15 másodperces végső gyönyörhöz is vezethetnek, de persze nehezebb jól időzíteni, hiszen ebben az esetben a párodon múlik mindez.

A pihenőt mindkét esetben akkor érdemes beiktatni, amikor már érzed közeledni csúcs végső hullámát, de nem jársz olyan közel, hogy a szünet rövidre zárja az élvezeteket.

A nyugalmi szakaszban nem árt egy kis koncentrációval is rásegíteni arra, hogy távol tartsd még az orgazmust: lélegezz mélyeket, és a szexuális ingerek helyett próbáld másra terelni a figyelmed.

Képzeld el az orgazmusod!

A tantrikus módszerek hívei szerint mind a végső gyönyör elérésében, mind az elnyújtásában segít az a módszer, ha vizionálod az orgazmust magát. Lehet ez a kölcsönös együttlét alatt vagy akkor, amikor csak magadat izgatod, a lényege nem más, mint hogy elképzeled, milyen érzés lesz, amikor a végső gyönyör hullámai elöntik a tested.

Ahogy az erotikus fantáziák, álmok, vagy képek maguk is könnyen idéznek elő intenzív izgalmi állapotot, ennek a gyakorlatnak is az a lényege, hogy elmélyíti a nemi vágyat. Ennek köszönhetően pedig intenzívebb, egyben hosszabb orgazmusban is lehet részed.

Eljutottál a csúcsra?

Dolgozz az izmaiddal

Az izmok játékát a közös együttlétek alatt használhatod ki a legjobban, de szükség lehet némi gyakorlásra ahhoz, hogy megtapasztald, a PC-izmaidat hogyan kell mozgatnod ahhoz, hogy ne siettesd, hanem elnyújtsd az orgazmust.

Mivel a végső gyönyör során éppen ezek a rostok kerülnek egyfajta görcsös állapotba, ritmikus megfeszítésükkel, majd elernyesztésükkel te magad is elősegítheted az aktus során, hogy eljuss a csúcsra. Ha azonban ezzel együtt megpróbálod a lehető legtovább az uralmad alatt tartani a mozgásukat, nem csak hamarabb juthatsz el a csúcsra, de a legizgalmasabb periódust is elnyújthatod.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük