18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 érzékinek hitt szextechnika, amit egyetlen pasi sem akar megtapasztalni (18+)
Tudd meg, miből születhet a gyönyör helyett rémálom!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd meglepő újdonságokkal színesíteni a szexet, sokszor elég, ha az ösztöneidre hallgatsz. Amikor épp gyengédebb hangulatban vagy, párodnak is megmutathatod, hogy milyen intenzív gyönyörhöz vezethetnek az egészen apró, finom mozdulatok, melyek sokkal inkább az érzelmeidet fejezik ki, és csak másodsorban céljuk a nemi izgatás.

Ha azonban magával ragad a hév, minden bizonnyal a vadabb gesztusok kerülnek középpontba, így válik természetesen is változatossá a szex. De nem magadtól kell mindent kitalálni, néha a könyvekhez is fordulhatsz segítségért, ha egy-egy érdekesebb praktikára vadászol, a következőeket azonban semmi szín alatt ne vesd be!

Karmolás

A Káma-Szútra is említést tesz a szerelmi karomnyomoktól, azonban ez mégsem jelenti azt, hogy minél jobban belemélyeszted tigriskörmeidet a pasi hátába, annál élvezetesebb lesz számára a szex.

Bár elvileg a nemi izgalommal párhuzamosan az ember fájdalomküszöbe is nő - ezért lehet az, hogy számos szerelmi sebet senki nem vesz észre az aktus során -, de azért nem akkor izgalmas a szex, ha szó szerint egymásnak estek.

A körmeidet legfeljebb olyan finoman nyomd a párod bőrére, hogy utólag ne hagyjon nyomot - ebben az esetben valóban szerelmi serkentőként hathat a mozdulatod, hiszen a te vágyad erejét jelzi.

De arra ügyelj, hogy fájdalmat ne okozz a karmolással, hiszen egy ponton túl már a vágy sem működik ellenszerként, és inkább a kellemetlen inger kergeti el a nemi izgalmat.

Ne vedd tehát szó szerint az erotikus irodalom azon tippjét, hogy ha le akarod nyűgözni a párodat, változz az ágyban vadmacskává, legalábbis a körmeidet tartsd behúzva.

Jegesen a legjobb!

Az orális szex fűszerezésére számos szexkönyv ajánlja azt a praktikát, hogy vegyél a szádba egy jégkockát, és így hajolj a párod ölébe. Ez a tipp azonban figyelmen kívül hagy egy speciális biológiai sajátosságot, mégpedig, hogy a hideg hatására a férfiak nemi szerve összehúzódik, vagyis éppen ellentétes folyamat következik be, mint amikor elönti őket a vágy.

Ennek ismeretében tehát nem tűnik túl praktikusnak a jégkockás csók. Ha kezd felforrósodni a hangulat, és mindenképpen ragaszkodnál egy kis hűs érintéshez, akkor már inkább egyéb testtájakon érdemes bevetned lejegelt nyelvedet.

De akkor sem közvetlenül a fagyott vízzel a szádban ajánlatos csókot lehelned a párod mellkasára, hasára vagy éppen nyakára, elég, ha csak pár pillanat erejéig a szádba veszed, majd visszahelyezed a pohárba. A hűvös nyelves puszi is különleges, izgató élmény lehet, de odalent lehetőség szerint kíméld meg a jegeléstől a pasit.

Ami a szádon kifér

A finomkodó kifejezések helyett a szexuális tematikájú könyvek szerzői gyakran ajánlják azt is, hogy dobd fel az együttlétet egy kis csúnya beszéddel. Valójában azonban nagyon vékony a határvonal az izgató keresetlenség és a közönséges káromkodás között, amennyiben tehát nem akarod elijeszteni a párodat, jobb, ha óvatosan kísérletezel a merész kifejezésekkel. A csúnya beszéd ugyanis kifejezetten vágyölő lehet, különösen, ha egyébként korántsem az a típus vagy, aki trágár szavakkal fejezi ki magát.

Házi prosztatamasszázs

Különösen a külföldi szexkönyvekben találkozhatsz azzal a tippel, hogy az együttlét során próbáld meg a párodat hátulról is megközelíteni, vagyis az ánusz környékén izgatni. Sokan egészen odáig mennek, hogy a prosztata felderítésének titkát is megosztják a kíváncsi hölgyekkel, mondván, hogy feledhetetlen perceket szerezhetsz ezzel a pasinak.

A legérzékibb pontok a pasin

Az elmélet szintjén mindez igaz is, azonban vagy a magyar férfiak túl zárkózottak egyelőre, vagy a szexkönyvek írói nem figyelnek eléggé arra, hogy az ajánlott praktikák valóban jól működjenek a gyakorlatban is, mindenesetre az tény, hogy a pasik döntő hányada nem szereti a hálószobában urológusnál érezni magát.

Amennyiben tehát nem szeretnéd látni, ahogy a vágy helyett páni félelem csillan meg a párod szemében, akármilyen érzékeny is az ánusz környéke az anatómiakönyvek szerint, inkább kerüld el. Ha mégis szívesen kísérleteznél a prosztatával, inkább a gát környékén nyújts egy lágy, érzéki masszázst a pasinak, hiszen a herék és a végbélnyílás között húzódó terület simogatásával épp ezt a különleges szervet ingerelheted.

Ezt is szeretjük