18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legszexibb férfitípus

Akiknek lehetetlen ellenállni

Te mire vágysz? Virágra vagy szenvedélyre? Tudd meg, kitől kapod meg, amit szeretnél, és ne is próbálj nemet mondani.

Amikor a pasik a kényelmes autó, a hétvégi squash-meccs és az esti kocsmázás helyett arra vetemednek, hogy holmi kerekek nélkül, csak úgy gyalogosan utcára merészkedjenek, ráadásul még a sarki virágárust is útba ejtik, akkor végérvényesen és vitathatatlanul beköszöntött a tavasz.

A virágok pedig a lányokhoz vándorolnak, akik nem csoda, ha néhány ujjnyival rövidebb szoknyába bújnak: ha jut nekik rózsa, azért, ha nem, akkor azért. A kivillanó lábak mellett azonban a női szemnek sincs oka panaszra, úgyhogy ideje, hogy te is félretedd a téli álmot a kabáttal együtt, és figyeld a pasikat! Persze csak a legvonzóbbakat, a többi adja a rózsáját másnak!

A romantikus

Ha már a női otthonokban fellelhető tengernyi váza legszebb ékeinél tartunk, a legjobb pasik listáján rögtön az egyik tuti befutó az örökzöld romantikus. A vérbeli regényhős, a fess és érzékeny Colin Firth, aki tudja, hogyan kell egy nőnek udvarolni. Az ilyen férfi garantáltan nem állít be hozzád kedvenc virágod vagy valamilyen apró ajándék nélkül, és az esti programon sem kell törnöd a fejed.

Az érzéki és érzelmes férfinak ugyanis nemcsak a női szívhez van kulcsa, de egyszerűen tudja, hogyan kell rózsaszínre festeni a világot. Mellette nem csoda, ha gondolákat képzelsz a Liszt Ferenc térre, és a lábad előtt szárnyra kapó galambokat is bűbájosnak találod. A romantikus férfi nem csak úgy egyszerűen karon ragad, és felrángat a Normafára, mert neki éppen oda szottyant kedve kirándulni, ő kipuhatolja, mire vágysz, és a lehető legtökéletesebb pillanatban visz el. Ráadásul még a gyertyafénytől sem riad meg, ő tehát az a ritka pasi, aki még a legérzékibb női praktikákat is értékelni tudja, ugyanis férfi létére van érzéke az ilyen finomságokhoz.

Az idősebb

Rögtön a nyomában azonban ott ballag komótosan, kimért léptekkel a deresedő halántékú, sármos negyvenes. Ő már nem esik kétségbe az ősz hajszálaktól, és amikor a romantikus a tükörbe néz, és első kopaszodó foltjai miatt bepánikol, ő pont akkor lép be a képbe. George Clooney ellenállhatatlan mosolyával, egyenes háttal és öntudatosan, számodra pedig nincs menekvés, mert egy sármos, magányos agglegény kiütéses győzelemmel hajítja ki a ringből az ajtó előtt virágszállal szobrozó hősszerelmest.

Az idősebb pasi már megengedheti magának azt a luxust, hogy ne fusson utánad, hiszen megtett ő már épp elég kört. Éppen ettől lesz azonban olyan ellenállhatatlanul vonzó, hogy a füle mögött érzed a régi szerelmek illatát, az átszeretkezett éjszakák bujaságát, egyszóval egy körmönfont nőcsábász minden vonzerejét. Ezért aztán ő még az ajtóig sem jut el, nem csönget, nem is kopogtat, egyszerűen csak a ház előtt vár a kocsijában ülve, dudál, és te már kapod is a táskádat, és rohansz.

A férfias

Míg azonban egyeseknek csak az egyre szaporodó fehér hajszálak és a gondos vadászattal töltött facér évek hozzák meg a vonzerőt, addig ott van a határozott, férfias pasi, aki még másnaposan, borotválatlanul is ellenállhatatlan, sőt. Rá kell döbbennie az ember lányának, hogy ez a típus valójában ilyenkor tündököl teljes fényében, és ekkor a legvonzóbb. Mint Bruce Willis, aki mocskosan és véresen, a mentőautó hátsó ülésén kapja meg a kilencvenpercnyi férfias küzdelemmel kiérdemelt csókját. Az ilyen emberrel együtt élni borzasztó, mert, ha nem teszel valamit, egy idő után kilakoltatnak benneteket a sörösüvegek, de amíg az ágyhoz hozzáfértek, garantáltan nem lesz okod panaszra. A férfias pasi határozott, így a vitában nem sok esélyed van ellene, de abban biztos lehetsz, hogy az ölelése tüzesebb, mint bárki másé.

A vicces

De Bruce Willis sem lenne olyan szexi, ha csak lövöldözni tudna, viccelődni pedig nem. A humor ellenállhatatlan vonzerő, gondolj csak Woody Allenre, aki kicsi is, csúnya is, mégis a legszebb nők veszik körül pályája során. A vicces pasi mellett garantáltan nem kell unatkoznod, és ami miatt szintén nyerő választás: a barátaid imádni fogják. Természetesen nem hátrány, ha a humor némi vonzerővel is párosul, ez a kombináció viszont tuti befutó a legtöbb nőnél. Úgyhogy, ha a leírás alapján párodra ismersz, kimondottan szerencsésnek mondhatod magad. A humoros férfival ugyanis még a legdurvább veszekedés is nevetésbe fulladhat, így pedig nem csak a nehéz időszakokat, de a hétköznapokat is könnyebb átvészelni.

A huncut nőcsábász

Aki pedig viccelődés nélkül is a legtöbb fejfájást okozza, összetört szíveket hátrahagyva maga mögött, az nem más, mint a huncut nőcsábász. Biztos lehetsz benne, hogy gondosan pimaszra fésült frizurájával éppen akkor toppan be az éjszakádba, amikor friss szerelmi bánatodat beszéled ki a barátnőiddel. Mire szemezni kezdetek, már éppen megfogadtad, hogy többet nem követed el ugyanazt a hibát, és nem hiszel a nőfaló csábítóknak, de észre sem veszed, és tíz perc múlva már a karjaiban tart.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A huncut pasi pontosan tisztában van azzal, amivel a nők nem: neki lehetetlen ellenállni. Mert akár Jude Law, ő független és szabad, a hűség és az elköteleződés tehát nem az ő asztala. Rá ugyan nem köt pórázt senki, és éppen ez az, amivel arra ösztönöz, hogy te legyél az a kiválasztott, akinek mégis sikerül. De ezt a rókát nem lehet megszelídíteni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük