5 dolog, amit soha ne tegyél, ha meg akarod tartani a férfit
Eláruljuk, hogy mitől borul ki igazán a pasi. Ha nem akarod elveszíteni, ismerd meg a tabukat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem elég megszerezni, meg is kell tartani. A kapcsolat törékenyebb, mint a legdrágább kínai fajansz, ami az első takarítás alkalmával kirakós játékká változik. A párkapcsolat puzzle a javából, avagy helyzetek és gyakorlatok, hogy akkor most éppen ki húzza a rövidebbet. Ha azonban megszerzed az aknamező térképét, jó eséllyel megúszhatod a családi katasztrófát, és nem kell kapcsolatod romjait siratnod.

A hallgatás ereje

Amikor elpattan a húr, és veszekedni kell, akkor ereszd ki bátran a gőzt, de figyelj arra, hogy ne menj túl messzire. Minden pasi utálja, ha egy képzeletbeli regiszteres füzetbe minden jó és rossz cselekedetét feljegyzed, hogy aztán a várva várt hacacáré alkalmával az egy évvel ezelőtti hibákat is felhánytorgathasd.

Ami megtörtént, az megtörtént: ha egyszer már megbocsátottál érte, ne kérd rajta számon még egyszer. A Télapó sem viszi át a következő évre a bónuszban maradt apró vétkeket.

A kígyó neve: féltékenység

Azok a gyanakvó pillantások, a ravaszkás számonkérések, ha tudnád milyen gyilkosak! Párod már rég ismeri a hangodban bujkáló gyanakvást, és úgysem tudod anélkül megkérdezni tőle, hogy éppen kivel beszélt ennyire bizalmaskodó hangon a telefonban, hogy ne tudná: újabb féltékenységi roham következik. A gyanakvás ördögét nehéz legyőzni, de, ha nem bízol párodban, ha titokban minden éjjel átböngészed a mobilját, hogy nincs-e új telefonszám benne, akkor ne csodálkozz, ha végül találsz is valami gyanúsat. Ha nem győzöd le a féltékenység benned bujkáló zöld kígyóját, lehet, hogy éppen az állandó vádaskodással űzöd párodat egy idegen nő karjaiba.

Egyedül is menjen!

A legtöbb pasi lidérces rémálma egy barátnő, akinek nincs más, csak ő. Ne ess abba a hibába, hogy a szerelem mámorában élve elhanyagolod a barátaidat és az ismerőseidet, mert, ha baj van, csak rájuk számíthatsz.

Másrészt pedig kedvesednek is szüksége van mozgástérre, és, ha összes szabadidejét veled kell töltenie, sőt, még az új kanapéhoz díszpárnát vásárolni is elcipeled, azzal lehet, hogy nem okozol neki annyi örömet, mint magadnak. A csajos programokra inkább valamelyik barátnődet hívd el. Ügyelj arra, hogy párod érezze: nélküle is van életed, és, ha magadra hagyna, teljesen jól boldogulnál. Hidd el, ha azt látja, hogy nélküle is simán menne tovább az életed, eszébe sem fog jutni, hogy lelépjen. Ellenben, ha minden egyes percben azt adod a tudtára, hogy nem hagyhat el, mert akkor rettenetesen magányos lennél, könnyen lehet, hogy a nyomasztó felelősség elől inkább kereket old.

Vadítóan az ágyban

Ha meg akarod tartani a pasit, nem csak a civakodásoknál kell megtalálnod az arany középutat. Az ágyban is légy okos, de leginkább rafinált és vadító nő, aki tud játszani, és bármelyik pillanatban fel tudja ébreszteni a férfiúi vágyat. Ha minden alkalommal csak passzívan tűröd, hogy párod kezdeményezzen, egyszer eljöhet az a pillanata, amikor már nem fog.

Játssz egy kicsit, és bizonyítsd be neki, hogy a vad szenvedély nem csak benne tombol, hanem benned is! Őrjítsd meg, és forró simogatásokkal ébreszd fel szunnyadó szerszámát a legváratlanabb helyzetekben. Ha lefekvéskor már előre rettegsz attól, hogy másnap milyen korán kell kelned, és ezért inkább nem is gondolsz párod ágaskodó kedvencére, ne csodálkozz, ha máshol keres kielégülést.

Hagyd, hogy ő lépjen először!

Egy szenvedélyes szerető csábító, azonban kimondottan riasztó a pasi számára, amikor a nő előbb matat a sátor körül, mint ő a szoknya alatt. A férfi szereti férfinak érezni magát, és az irányítást legalább tízből hétszer a saját kezében tudni.

Ha túlságosan határozott és szókimondó vagy, a pasi úgy érezheti, hogy nem is ő a férfi a kapcsolatban. Ha hevesebb vagy, mint a párod, akkor kétértelmű célozgatásokkal és forró flörttel próbáld felkelteni érdeklődését, majd játszd el a passzív csábítót, aki tulajdonképpen csak áldozata a vad férfiúi vágynak.

Ezt is szeretjük