18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 férfitípus, aki mellett nem találod meg a szerelmet

Ha szeretnéd megtalálni az igazit, először ismerd meg azokat, akikkel nem érdemes kezdened!

Ahhoz, hogy rátalálj a szerelemre, nem tündérmese kell, csupán egy adag szerencse, illetve némi tapasztalat annak terén, hogy kik azok a pasik, akiknek a közelébe sem érdemes menni. Bizonyára neked is volt már néhány kellemetlen élményed, ami alapján eldöntötted, milyen típusú férfiakat érdemes kerülnöd, ám lehet, hogy akad néhány rosszfiú, akivel még nem találkoztál. Íme, a pasik, akikből soha nem lesz igazi!

A foglalt pasi

Ha nem is visel karikagyűrűt, abból, hogy folyton az óráját nézi, amikor együtt vagytok, és nappal sehová nem visz magával, könnyen olvashatsz. Ha ilyen férfi akad az utadba, jobb, ha még azelőtt megszabadulsz tőle, hogy komolyabbra fordulnának a dolgok, hiszen mellette legfeljebb a szerető státuszát érdemelheted ki. Szintén intő jel lehet, ha a pasid nem akarja, hogy találkozz a barátaival, vagy hétvégén rejtélyes módon eltűnik, és telefonon sem tudod utolérni.

Ha hárman vagytok a kapcsolatban, jobban teszed, ha nem táplálsz hiú reményeket arról, hogy végül te leszel a győztes. Ha így is lenne, a jövőben sem lehetnél biztos abban, hogy a pasi nem kezd valaki mással újabb kalandba, hogy odébbálljon. Amennyiben pedig még gyűrű is díszeleg a pasi kezén, jobb egészen messziről elkerülni, hiszen, ha csak egy házassági konfliktusra keres gyógyírt, valószínűleg te leszel az, aki végül csalódottan magára marad.

Az elérhetetlen

Ő a legnehezebben azonosítható típus. A legrosszabb benne, hogy az első pár találkozás alkalmával mindenben tökéletesnek tűnhet: bókol, ajándékot vesz, és elbűvölő programokat eszel ki csak azért, hogy elkápráztasson. Amikor azonban végleg meghódított, és többet szeretnél tőle, valószínűleg leolvad arcáról a csábos mosoly, hiszen ez az, amit  nem akar adni senkinek.

A foglalt férfihoz hasonlóan mellette sem számíthatsz biztonságra, azonban egészen más okokból. Az elérhetetlen pasi nem csak szeretőre vágyik: ő egyszerűen nem akar elköteleződni. Hosszútávon tehát kiszámíthatatlan lehet, arról pedig ne is álmodj, hogy a komolyabb dolgokban számíthatsz rá: ha beteg vagy, netán anyagi problémáid akadnak, hamarabb siet a segítségedre egy barátnőd, mint az elérhetetlen férfi.

A nőcsábász

Könnyen lehet, hogy a tökéletes, sármos pasi, akit minden nő irigykedve szemlél az oldaladon, nem csak neked csapja a szelet. Ha társaságban feltűnően sok hölggyel bonyolódik intim beszélgetésbe, akikről utólag természetesen azt állítja, hogy csak a kolléganői, légy óvatos.

Lehet, hogy soha nem partiztál még férfival ilyen jókat, és az ágyban is fantasztikus, de számíts rá, hogy sajnos ő az a tipikus fickó, aki másnap reggel már nem emlékszik a telefonszámodra. Ha három héttel később mégis rábukkan a mobiljában, jobban teszed, ha ellenállsz elbűvölő modorának. Amennyiben mégis párkapcsolatba bonyolódnál vele, örökös gyanús helyzetekre és ígéretekre számíthatsz. Már az első alkalommal határozottnak kell lenned: ne gyengülj el bocsánatkérő monológjától: inkább nézz megbízhatóbb partner után.

Az örök gyerek

Amilyen könnyű megszeretni egy pasit, aki a legkomolyabb helyzetekben is megtalálja, hogy min lehet nevetni, olyan keserű lehet mellette a kapcsolat.

Ha ugyanis a saját bőrödön tapasztalod, hogy minden problémádat félvállról veszi, és anyagi kérdésekben ugyanolyan komolytalan, mint akkor, amikor rólatok van szó, rövidesen rá kell jönnöd, hogy a párkapcsolatban is lehetsz magányos.

Az örök gyerek melletti anyaszerep ugyanolyan kiábrándító lehet, mint egy szeretői viszony, hiszen mindkét esetben úgy adsz, hogy cserébe nem kapsz ugyanannyi szeretetet és megértést. Kezdetben kihívást jelenthet, hogy te legyél az, aki bevezeti az életbe, de, hacsak nem vagy erős és irányító típus, ez reménytelen vállalkozás.

A munkamániás

Ami a karrierista férfit illeti, távolról csábítónak tűnhet, hiszen könnyedén képes alapot teremteni egy közös otthonhoz és a gyerekvállaláshoz. De, ha szorosabbra fűzöd vele az érzelmi szálakat, idővel rá kell jönnöd, hogy míg hivatalos ügyekben bármelyik pillanatban tettre kész, addig te szép lassan az utolsó helyre csúszol a rangsorban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha pedig szóvá teszed, hogy túl sok időt tölt munkával, elképzelhető, hogy támadóan azt feleli, hogy csak féltékeny vagy a szakmai sikereire, netán, hogy hálátlan vagy, hiszen ő azért dolgozik, hogy minél több dolgot megengedhessetek magatoknak. A munkamániás helyett tehát jobban teszed, ha olyan férfit keresel, akinek valóban te vagy az első a sorban.

Cikkünk Jane Matthews Dobd a lúzert, és találd meg az igazit! című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük