18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legforróbb szextabuk

18 éven felülieknek

Titkos kis perverziók, amiket sokan szeretnének átélni. De mi is számít tabunak, és mi az, ami még belefér? Cikkünkben erre kerestük a választ.

Míg pár évtizede az orális szex is tabunak számított, addig mára nemcsak az erre szakosodott csatornákon, hanem a valóságshow-őrületnek hála, akár élő közvetítésben is láthatjuk, ahogy hétköznapi emberek gyakorolják a francia nyelvet. A szexuális szabadságnak hála, a párok egyre nyíltabban vállalják egymás előtt vágyaikat, és nem állnak meg a leoltott lámpás misszionárius pózos szexnél, hanem újabb és újabb dolgokat próbálnak ki egymás örömének fokozására.

A szexuális ingerküszöb folyamatosan kitolódóban van, a probléma mindössze annyi, hogy a kamaszkori szakszerű szexuális felvilágosításhoz hasonlóan itt is hiányoznak az ismeretek, és marad a haveroktól, valamint az internetről összeszedett legendatár. Most olyan kérdésekre válaszolunk, amiket lehet, hogy már fel is tettél magadban, csak nem találtad rájuk a választ!

Mi számít szexuális perverziónak?

Erotikus az, amit az ágyban egy tollal csinálsz, perverz pedig, amit egy egész csirkével - szól a vicc. Komolyra fordítva a szót, az értelmező szótárak szerint a szó jelentése természetellenes, a perverzió pedig abnormitás, érzések és nemi ösztönök elferdülését jelenti. A normális szót kiegészíthetjük egészségessel is, azaz, amikor valamilyen szexuális izgalmat okozó cselekvést nem kényszeresen csinálsz, és nem csak attól jutsz el az orgazmusig, valamint nem köthető lelki betegséghez. Másik fontos dolog, hogy a partner is normálisnak, sőt, kielégítőnek tartsa az adott szexuális tevékenységet. Ha partnereddel vannak közös játékaitok és szokásaitok - amit nem feltétlenül hangoztatnátok társaságban -, például, hogy tűsarkút szoktál viselni az ágyban, nyugodtan csináljátok, ha mindkettőtök örömét leli benne.

Attól a pillanattól, hogy valamelyik félnek ellenérzései vannak, át kell beszélni a dolgokat. A megfelelő kommunikáció mindig jobbá teheti a kapcsolatot és a szexet egyaránt: egy finom üveg bor mellett megbeszélhetitek, hogy milyen fantáziáitok vannak - már az is szexuális izgalmat okozhat, ha elmondod párodnak, szeretnéd egyszer kipróbálni egy másik nővel, vagy esetleg ellátogatnál egy swinger-klubba.

Női magömlés

Az internetnek hála, számtalan olyan videó található, ahol nők férfiakat meghazudtoló módon spriccelnek. Ez nem trükkfelvétel, hiszen a nőknek is lehet ejakulációjuk. Bár a nők nagyrésze még az orgazmust is nehezen éri el, vannak, akiknél a G-pont izgatásának hatására nagymennyiségű vizeletszerű anyag távozik a hüvelyből. Valójában ez a folyadék nem azonos sem a vizelettel, sem az előjáték során létrejövő nedvesítő anyaggal, hanem a szakirodalomban skene-i mirigyként ismert szerv váladéka. Ha már éreztél ilyen izgalmat szex közben, és féltél átadni magad a gyönyörnek, akkor nyugodtan engedd el magad. Sok nőnek az okoz problémát, hogy vizelési ingert érez, mivel ezek a mirigyek a húgyvezeték és húgyhólyag közelében helyezkednek el. Ettől azonban nem kell félned, szex közben nem tudsz bepisilni, az ejakulátum pedig színtelen és szagtalan. Párod is élvezni fogja, hogy ilyen örömben részesített téged. Ha mégis ellenérzései lennének, magyarázd el neki, hogy nőnek ennél erősebb orgazmusa nem lehet, így mindjárt másképp gondol majd a jelenségre. Ha viszont még nem volt ilyen élményben részed, akkor kérd meg partnered, hogy simogassa a G-pontodat kitartóan, de a kutyapóz is megfelelően ingerli ezt a területet.

Prosztatamasszázs

Az anális szex kényes téma, hiszen ha a perverz szó valódi értelméhez visszatérünk, akkor természetellenes a végbél izgatása, hiszen valójában nem erre lett tervezve. Azonban a pornófilmek hatására és az élvezet fokozása végett a férfiak megőrülnek érte, a nők viszont már kevésbé. De mi a helyzet fordítva? Sok heteroszexuális férfi fél bevallani, hogy élvezi, ha ezt a testrészét simogatják, kényeztetik, sőt, hogy a nő ujjával vagy segédeszközzel kényeztesse belül is. Ez nemcsak azért nyújt élvezetet számukra, mert rengeteg ideg fut össze ezen a területen, hanem azért is, mert a végbél nyílásától pár centire befelé, a végbél falánál található a prosztatamirigy, a férfiak G-pontja, mely a végbélben ingerelhető prosztatamasszázzsal. Mint a minőségi szexhez legtöbbször, ehhez is sok idő kell, hogy kitapasztaljátok, mi okozza a legnagyobb élvezetet partnerednek.

Akár te is felvetheted, hogy szeretnéd ilyen örömben részesíteni, és különböző szakirodalmakban, például a Káma Szútrában utána is nézhetsz, hogyan kell ezt pontosan csinálni.

Ne feledd!

A szexhez alapvetően szükséges a mély bizalom, a kísérletezgetéshez pedig elengedhetetlen, úgyhogy inkább egy régóta tartó kapcsolatban érdemes a fenti dolgokat kipróbálni, szeretőd kezdeti lenyűgözésének vannak más módjai is.

Másik fontos dolog a higiénia, különösen a végbél környékénél, de például segédeszközök használatánál is érdemes figyelni, milyen sorrendben használjátok. A legjobb, ha közös zuhanyzással indítjátok az együttlétet, és elég időt fordítotok a másik testének felfedezésére.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük