18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legjobb szexpóz, ha a párod szerszáma nem a legnagyobb (18+)

Olykor kis gondból születnek a legnagyobb problémák. Találd meg a tökéletes pozíciót párod méretéhez!

Időnként gondot okoz az ágyban, hogy párodat nem kimondottan tekintélyt parancsoló méretekkel áldotta meg a természet? Nem árt, ha ezt a tényt akkor is figyelembe veszed, amikor a különféle szexpózok kerülnek terítékre.

A kis méretből fakadó gondokat ugyanis könnyedén kiküszöbölhetitek szex közben, és még akrobatikus készségre sincs hozzá szükség. Próbáljátok ki a klasszikus pozíciók méretbarát változatait, hogy gyönyöröd ne legyen a méret függvénye!

Misszionárius, másképp

Ha a misszionárius a kedvenc szexhelyzeted, nem kell róla csak azért lemondanod, mert párod nem tud elég mélyen beléd hatolni. Fekvőhelyzetben húzd fel térdeidet a mellkasodhoz, miközben egyik vagy mindkét lábad partnered vállán nyugszik, majd kapaszkodj partnered csípőjébe. Ez a póz különlegesen mély behatolást tesz lehetővé.

Ha emellett még oldalra döntöd mindkét lábad, kedvesed pénisze vaginád falát is masszírozhatja. Ha elég merész vagy, feldobhatod az együttlétet azzal is, hogy szeretkezés közben izgatod magad, így még könnyebben érheted el az egetrengető orgazmust. Ez a póz kiválóan alkalmas egy vadító gyorsmenethez is, ami szintén segíthet kiküszöbölni a kis péniszből adódó gondokat.

Guggoló lovagló

Ha mélyebb behatolásra vágysz, legyél felül! Guggolj partnered ölébe arccal felé fordulva, miközben ő kinyújtott lábával biztosítja, hogy el ne dőlj. Segíts neki a behatolásban, majd az aktus során is bátran irányíts! Ebben a helyzetben te diktálhatod a ritmust, és azt is könnyedén szabályozhatod, hogy milyen mély legyen a behatolás, tehát könnyedén alakíthatod úgy az együttlétet, ahogyan neked a legkellemesebb.

Annak érdekében, hogy az élvezet a lehető legnagyobb legyen, pár másodpercre meg is állhatsz, még tovább feszítve párod izgalmának húrját. Ha szétterpeszted lábaid, partnered láthatja is, amint nemi szerve ki-be mozog hüvelyedben, így a vizuális élmény is tovább fokozhatja gyönyörét. Ez a pozíció egyszerre aknázza ki az érintés és a szemek adta lehetőségeket, a behatolás pedig igen mély, ami kimondottan érzéki élményt tesz lehetővé.

Kutya, felturbózva

A kutyapóz nagyon erotikus tud lenni, ha azonban a sima térdelő pozíció nem tesz lehetővé számodra kellőképpen izgató együttlétet, akkor nem árt kicsit változtatni rajta.

Az alaphelyzethez képest annyi a teendőd, hogy térdelő pozícióban fejedet az ágyra hajtod, miközben popsidat felfelé, párod csípőjének irányába tolod.

Partnered eközben ereszkedjen féltérdre, és ragadjon meg a csípődnél fogva, hogy a behatolás még a hagyományos helyzetnél is mélyebb lehessen.

Lábaddal átkulcsolhatod párod lábát, ezáltal - valamint némi gyakorlás árán - szinkronba lehet hozni a lökések ritmusát. Ez a póz azért is praktikus, mert aktus közben nem kell a karodra támaszkodnod, így kevésbé fáradsz el.

Különös térdelőhelyzet

A térdelő pozíciónak számos módozata van, ha azonban a lehető legmélyebb helyzetre vágysz, akkor ezt válaszd. Miközben párod az ágyon térdel, fogd a két térded közé lábait, és ülj rá ágyékára. Segíthet, ha felemeled egyik lábadat, és a talpaddal nehezedsz az ágyra.

Miközben partnered csípődnél fogva irányítja szeretkezésetek ritmusát, fond karodat a nyaka köré, hogy könnyebben meg tudd magad tartani. Ha sokáig bírjátok, igen érzéki és bensőséges együttlétben lehet részetek. Ez a változat a többi térdelőhelyzettel ellentétben megfelel az elnyújtott szeretkezésekhez, de ugyanakkor a mély behatolás miatt a gyors szexet is lehetővé teszi.

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük