18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szédítő szexfortély a hatalmas orgazmusért
18 éven felülieknek!
Egy rafinált bugyi egy izgató csókkal kombinálva csodákra képes. Hódítsd meg párodat a legszexibb praktikákkal!

A szexi bugyikat idővel minden párkapcsolatban felváltják a kényelmes, ámde sokkal kevésbé mutatós darabok. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad is a szokás hatalma, és figyelj jobban a szexi, izgató kiegészítőkre, melyekkel bármikor életre keltheted a párodban lakozó buja kisördögöt!

Csók

A csók általában csupán a bevezetése más dolgoknak, de sok olyan alkalom is van, hogy a viharos nyelvcsata több energiát szabadít fel, mint maga a szex. Egyetlen csók elég lehet ahhoz, hogy szárnyra kapjanak a szexuális fantáziák, és megkívánjátok egymást, vagy elmerüljetek az érzelmek mélységeiben.

Fejleszd vadítóan tökéletesre csóktechnikádat, és kápráztasd el partneredet érzéki ajkaiddal! Amikor csókolsz, legyél gyengéd. Éppen csak dörzsöld hozzá ajkaidat párod szájához, és figyeld a reakcióit. Végül érintsd hozzá nyelved végét az ajkaihoz, és hagyd, hogy eluralkodjon rajtatok a szenvedély. Igazodj párod ritmusához, és ne feledd, hogy a szájak a többi erogén zónához hasonlóan élvezik a változatosságot.

A hosszúra nyúló csókok közé iktass be időnként egy kis tűzszünetet is, és ne feledkezz meg egyéb érzékeny területekről sem. Minél több ponton ingerled partnered, a hatás annál intenzívebb lesz: kalandozz el párod füléhez, és óvatosan izgasd forró leheleteddel, majd ajkaiddal finoman csipkedd meg a nyakát. Csókold végig ezt a rendkívül érzékeny területet, de ügyelj rá, hogy ne legyél annyira erőteljes, hogy ajkaid nyomot hagyjanak bőrén. Ne feledd, hogy a szemhéjak, az orr, az áll és a homlok is kitűnő csókolási felületet képeznek.

Vetkőzés

Ha ajkaiddal már a kritikus pontig izgattad partnered, feszítsd még tovább a húrt egy erotikus vetkőzéssel. Ne hidd, hogy ez az aktus nem más, mint a bőröd felfedése, egy mesterien megkomponált vetkőzés ugyanis egyszerre lehet érzelmi és testi természetű. Vannak párok, akik élvezik egymást vetkőztetni, míg másoknál a játék a saját ruhák levetéséből áll. Akárhogy is vagy ezzel, a zene és a tánc mindkét helyzetet forróbbá teheti, tehát semmiképpen ne teljes sötétségben szabadulj meg fölösleges ruhadarabjaidtól.

Oszd meg pároddal ezt az izgató vizuális élményt, és fűszerezzétek a helyzetet izgató simogatásokkal is. Mielőtt végleg megszabadulnál a bugyidtól, hagyd, hogy párod keze elkalandozzon az apró fehérnemű rejtekébe, vagy oszd meg vele szigorú távolságból az érzéki élményt, és lejts előtte egy mindent a szemnek, semmit a kéznek sztriptízt!

Szexi fehérnemű

Bár a lényeg maga a meztelen végeredmény, az sem mindegy, hogy mit veszel le magadról. Turbózd fel erotikus ruhatáradat, és szerezz be pár kimondottan izgató fehérneműt partnered kedvéért. A legjobb hatást egy vadító harisnyakötővel vagy egy különösen apró bugyival érheted el. Ha harisnyát és harisnyatartót viselsz, a bugyidat vedd ez utóbbi fölé, így adott esetben a harisnyádat nem is kell levetni szeretkezés előtt. Ha azonban igazán huncut szeretnél lenni, akkor feledkezz meg az alsóneműről, és a randin határozottan add párod tudtára, hogy a rafinált szoknya alatt nem lapul semmi.

Ha tudni szeretnéd, hogy párod miben talál a legvonzóbbnak, olvasd el a témában a legilletékesebb véleményét. Fogadd meg a pasi ruházkodási tippjeit, melyekkel garantáltan ágyba csalhatod partnered!

Orgazmus

A teljes lemeztelenedés után add át magad a szenvedélynek, de ne feledkezz meg az élvezetről sem. A legtöbb férfi számára nagyon fontos, hogy a szexuális aktus kielégítő legyen partnere számára, azonban a gyönyör nem csak rajta múlik.

Te is felelős vagy a saját örömödért. A nők 30%-a mondhatja el magáról, hogy csak közösülés révén képes eljutni a csúcsra. Számos nőnek ehhez egyéb, kiegészítő ingerekre is szüksége van, tehát nincs abban semmi szégyellnivaló, ha számodra az együttlét csak úgy lehet igazán élvezetes, ha közben párod a kezével is besegít.

Válasszatok olyan pozitúrát, melynek során partnered csípője erőteljesen hozzád dörzsölődik, és adj egy kis útbaigazítást a kezének, amivel a tudtára adhatod, hogy azt szeretnéd, ha szex közben simogatná a csiklódat. Mindegy, hogy milyen úton jutsz el a csúcsra, ha megosztod pároddal ezt az élményt, a közös gyönyör során különleges meghittséget élhettek át.

Cikkünk A nemi örömszerzés enciklopédiája című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük