A 4 legszexibb férfimunka
Akikkel muszáj flörtölni
Az aktakupacok mögé temetkező irodai ficsúrok mellett kész felüdülést jelent egy épultossrác. Tudd meg, kinek nem tud ellenállni a nő!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legnagyobb igazságtalanság, amikor minden apró flört és félrekacsintás kőkemény elbírálásban részesül – ha a nő az elkövető. Ha azonban a férfi keveredik incselkedő helyzetbe, akkor ez az élet természetes velejárója, és ő a legjobb pasi a világon.

Örökre megmásíthatatlan ténynek látszik ez, ellenállni azonban sem a férfi, sem a nő nem tud. Mert van úgy, hogy tetszeni, incselkedni, flörtölni muszáj, csak egyetlen pillanat erejéig, és attól még senki nem ribanc.

A legellenállhatatlanabb az az egyszer adódó röpke helyzet, amikor a pincér kikanyarodik a konyháról a gőzölgő tállal, vagy a forgácsmocskos asztalos helyett egy Brad Pitt csönget be. Ilyenkor a leghétköznapibb nőben is megsercen a kisördög farka. Mert egyszerűen szexi az egyenruha, a melósruha, és kész. Teljesen ártatlanul.

Hab a sör tetején

Elég egyetlen kósza pillantás a korsó felett, amíg a csaposfiú, a kócos, ropogós húszas teletölti a poharad - mert természetesen barátnődet küldted italért, hogy a világ nagy igazságtalanságairól nyugodtan értekezhess barátaiddal. Ha már a pultig ellibbent, ez az ártatlan szempillalegyintés, ez a kellemes gerincmenti áramütés hadd legyen a jutalma, mielőtt az inogó korsók hadával visszaindul az asztalhoz. Mert neked a mosdó felé igyekvő kerekded tomporok, a nőnek pedig ez kell: a tudat, hogy szexi. A csaposfiú pedig biztonságos, mert egész este ott marad, bezárva a pult mögé. Nem akar táncolni, csókot lopni, legfeljebb csak pár mondatot váltani, persze azt is csak behatárolt keretek között: amíg tele nem lesz a korsó. Utána mindenki megy a maga útjára, barátnőd pedig kapja a sörért a cuppanós csókot a homlokára.

Fúró, faragó szexisten

A munkásokról ugyebár az a hír járja, hogy kövérek, koszosak, zsírosak, és amint a lakásba lépnek, minden rögtön sáros lesz. Így hát a legnagyobb lelki nyugalommal mész reggel munkába, és úgy érzed kereknek a világot, hogy már megint kedvesed vett ki szabadnapot, hogy a nagy lakás-felújítási projekt keretei között az asztalossal értekezzen. Már megint. Ahogy a festővel is ő maradt otthon, meg abba is meglepően könnyen belement, hogy a gázos miatt is feláldozza egy szabadnapját. Nos, jó, ha tisztában vagy vele, hogy a munkásfiúk nem mindig zsírosak, ráadásul a kapanyél sem feltétlenül lóg ki a szájukból. Ha nem is a Révay Nagylexikonon cseperedtek, érheti az ember lányát az a kellemes meglepetés, hogy a szurtos munkásfiú helyett egy szexistent kell beengednie a lakásba. Ilyenkor pedig hirtelen sütistálak kúsznak elő, forrón gőzölgő kávék főnek le, és egy gyors mozdulattal a frizura is kecsesebb kompozícióba görbül, mert így mégiscsak egészen más a leendő konyhapult szerkezetéről bájcsevegni.

Szervizes örömök

Az autó és a nő, az két teljesen külön lapon említendő fogalom. Mert nem mozgat meg benne semmi szexualitást a metálfény csillogása, a motor búgása, és az sem, ha hármasban indul. Túlzás lenne kijelenteni, hogy a nő, az szükségszerűen életveszélyes a volán mögött, és nem tud vezetni, de annyi bizonyos, hogy valami más. Nem úgy áll hozzá a kocsihoz, mint te. Mert ha valami elromlik, egy napfényes hétvégén nem az a legragyogóbb programterve, hogy szurtos ruhába öltözve és sörösüvegekkel körülbástyázva a kocsi alá kússzon, és megpróbálja helyrehozni a galibát. A nő a hétvégi sütés-főzés és pihenés örömét nem áldozza fel a berregő motorok duruzsoló hangja miatt, akkor már inkább irány hétfőn a szerelő, magassarkúban, szexi szoknyában és rafináltan mélyen dekoltált blúzban, mert így mégiscsak jobban elnézi az olajos képű autómágus, hogy a nő, az nem ért a kocsihoz, de azért vezeti.

Divatszentély

A ruhabolt vitathatatlanul a nők birodalma. Annál ellenállhatatlanabb, amikor merő véletlenségből egy férfi is arra téved, de nem vásárolgatni, vagy nők után szambázva a sorok között ténferegni, hanem legalább napi négy órában, dolgozni. Méretet, tanácsot kérni az egy szem férfi alkalmazottól egészen más, mint a nőktől, és ha ő dicsér meg egy összeállítást, akkor kedvesed valószínűleg nem fog ellenállni a vásárlás kísértésének.

Mert ilyen fából faragták a gyengébbik nemet, hogy tetszeni minden körülmények között imád, de attól még a próbafülke árnyékos sarkában nem fogja lerángatni az eladó gatyáját.

Ezt is szeretjük