4 sablonos mondat a pasi szájából, ha megcsalt
Ha kiderül, hogy a pasid megcsalt, joggal várhatnál el egy őszinte vallomást. Sokan mégis átlátszó mentegetőzésbe kezdenek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a megcsalás többnyire két emberen múlik, ha párod félrelépett, és ez a tudomásodra jut, azon nem sok szépítenivaló van. Mégis akad férfi, aki megpróbálja: sokan hasonló helyzetben mentegetőznek, átlátszó mondatokkal magyarázzák a bizonyítványukat, és akad, aki olyan fondorlatosan forgatja a szavakat, hogy végül azon kapod magad, hogy hajlasz a megbocsátásra.

Természetesen a kínos helyzetben többnyire bosszantó sablonok hagyják el a csalfa pasik száját: tudd meg, melyek a leggyakoribb mondatok, amelyekkel a férfiak takarózni próbálnak!

- Csak úgy megtörtént a dolog, a második dupla whiskey után, véletlenül.

A pasi szemszögéből kézenfekvő lehet az alkoholra kenni a hibát, ha azonban az ital egyszer el tudta csavarni a fejét, akkor legközelebb is könnyen kerülhet hasonló helyzetbe. Azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy a jég dupla whiskey-vel remekül oldja a gátlásokat, ha pedig párod fesztelen oldala a nőcsábász, lehet, hogy érdemesebb a párkapcsolatot szüneteltetni, mint alkoholstopot bevezetned.

Akár igaz tehát ez a mondat, akár csak takarózni próbál vele a pasas, nem csoda, ha csak még dühösebb leszel, amint meghallod: az alkohol ugyanis legalább annyira gyenge kifogás a megcsalásra, mint az eltérő irányítószám. Amennyiben felelősségvállalás helyett ezzel a sablonnal védekezik a pasi, még csak gondolnod sem érdemes a megbocsátásra. Ha ketten kellettetek is ahhoz, hogy a párkapcsolatotok ennyire megromoljon, joggal várod el párodtól, hogy, ha fény derül csalfaságára, legalább őszinte válaszokat adjon a kérdéseidre.

- Drágám, higgy nekem, nem volt komoly!

Hidd el, nem te vagy az első nő, akit ezzel próbál csitítani partnere. A megcsalásba keveredett férfiak között ugyanis nem egy akad, aki úgy gondolja, hogy a helyzet nem súlyos, amíg számára mindez csak a szexről szól, és érzelmileg nem kötelezi el magát.

Ez esetben azonban joggal merül fel benned, hogy talán arra is gondolnia kellene a pasinak, hogy neked ugyanúgy fáj, akár csak két cici, akár szerelmi vonzalom bolondította meg.

Nem csoda hát, ha minden győzködés ellenére nem hiszel neki: igaz, legalább vigasztalni próbál, ha azonban szerinte létezik komoly és nem komoly megcsalás, az utóbbi fajtát könnyű szívvel elkövetheti máskor is. Ne feledd, hogy nemcsak az számít, hogy beleszeretett-e a pasi másba, de, ha a tette benned végleg összetörte kapcsolatotok intimitását, és többé képtelen vagy bízni benne, alaposan meg kell fontolnod, hogy megbocsáss-e neki. Ahhoz pedig, hogy újra hinni tudj a párkapcsolatotokban, talán eredetibb mondatokra lesz szükség.

- Nem is tudom, mi ütött belém, de ígérem, többet nem fordul elő.

Ez a sablon is gyakran hagyja el a csalfa pasik száját, de legalább beismerő mondat, és nem mentegetőzés. Ha úgy gondolod, hogy az ígéret késő, amikor már megtörtént, és a pasid más nőt csókolt, netán ágyba is bújt vele, igazad van.

De ő legalább beismeri a hibáját, és nem azt próbálja elhitetni veled, hogy tulajdonképpen nem is tett semmi rosszat. Előfordulhat azonban az is, hogy a legdörzsöltebb szoknyapecér bújik e mondat mögé, aki megpróbál egyszerre két vasat tartani a tűzbe: veled maradni, de más nőket is elcsábítani.

Nem kell feltétlenül elzárkóznod párod ígéretétől, de az, hogy az eset után van-e még jövője a kapcsolatotoknak, attól is függ, mit tett, illetve, hogy hányadik félrelépése volt ez. Ha csak egyszer túl közel tévedt a szeme egy csinos női popóhoz, az talán bocsánatos bűn, ellenben, ha kiderül, hogy nem is az első alkalom volt, amikor idegen nőt vitt fel a közös lakásotokra, ne higgy az átlátszó ígéretnek.

- Képtelen voltam ellenállni, az a nő egyszerűen elcsábított.

Ahogy korábban említettük, a megcsaláshoz két ember kell. És ez nem csak arra igaz, ha megromlik a kapcsolatotok, abban mindketten hibásak vagytok, ha viszont egy másik nővel keveredik ágyba a pasi, az nem csak a gonosz csábító hibája, sőt. Lehet, hogy a tüzes kaland nem is tudta, hogy a kiszemelt már foglalt.

Lehet egy nő ellenállhatatlanul tüzes, körmönfont femme fatale, ha a férfi nem fogékony a lehetőségre, sosem lesz a dologból félrelépés. Nem csoda tehát, ha az alábbi mondat megértés helyett felháborodást kelt benned, hiszen mást hibáztatni, amikor a pasi maga követett el hibát, nem éppen ígéretes magatartás.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Arról nem is beszélve, hogy a sablonos mondat még a filmekben sem válik be a nőcsábászoknak, így a pasi vehetne annyi fáradságot, hogy máshogy próbálja átvészelni a nagy leleplezés kellemetlen perceit.

Ezt is szeretjük