Milyen helyzetekben csábul el a férfi?
A régi mondás szerint a szerelem nem tart örökké: de vajon mikor lesz elege a pasasnak? Mikor bódul el más szoknyák után?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megcsalás nem úgy lesz, hogy az ember fia gondol egyet, és gerincre vágja az éppen szembetipegő asszonyt. Történhet persze így, bővérű kollégák, mit csináljunk, hajlamosak a házikoszt mellett rájárni a gyorsétteremre is.

Ehelyütt azonban nem erről ejtünk néhány keresetlen szót - ez ugyanis szimpla gonoszság, a nagyképű hímtag puccsot hajtott végre a fejben, az ész pedig az alsóbb régiókba menekült. Van olyan.

De nem: most azok a helyzetek kerülnek előtérbe, amikor lassan, észrevétlenül alakul úgy a dolog, hogy a pasi inkább kifelé kacsintgatna. Mert annak ellenére, hogy nem a legjobb válságkezelő megoldás, a csajoknak is van része a megcsalásban. Merthogy a fiúknak, tessék elképzelni: szintúgy van szívük.

Amikor a nőnek nincs egy jó szava sem

A félrelépés olyan virág, amit lekicsinyléssel trágyáztak, napfény gyanánt bizonyos csípős megjegyzések segítették a fotoszintézisben, illetve akkor borult bimbóba, mikor oda se bagóztak rá. Mert amikor a legapróbb vita is megoldatlan marad, mikor már sokadjára fordultok a falnak duzzogva, és egyre nehezebben jön a nyelvre az, hogy bocsáss meg - akkor ott történni fog valami. És itt nem holmi lottóötösökre gondolunk.

Messzire el kell kerülni a lehetőségét is ennek a helyzetnek. Ha kavics van a cipőben, tessék kipiszkálni onnan, a sarkunkra állni és megbeszélni - ez azonban nem egyenlő a szekálással. Ha a férfi azt látja, hogy hiába igyekszik, akkor dobbantani fog. Ki ne tenné meg a helyében, kérdezzük mi.

Ha nagyon kevés a szex

Tegyük a szívünkre a kezünk: szex nélkül nem élet az élet. Szex nélkül a világ színtelen, szagtalan, műanyag. Tizenkettő egy tucat. Az a kérdés, ha nincs, akkor miért nincs. Ki a hibás? Megtesz vajon a párocska mindent azért, hogy a másik nehogy valaki egyébnek a portáján kergesse a boldogságot?

Nagyon nehéz ügy, komoly dilemma, hogy mi az elég. Külön oldalakat lehetne körmölnünk arról, hogy mit kell egy lánynak bevállalnia ahhoz, hogy az oldalán maradjon a pasi, és mire mondja, hogy na, ezt azért mégse. Annyit tudunk, hogy a férfiba vitathatatlanul beleszorult egy jó adag bizonyítási vágy.

Emiatt pedig a hiúság olykor összekapcsolódik a szexuális teljesítménnyel, és akkor érzi magát valakinek a pasas, ha otthon csak úgy falja őt a lány az ágyban. Ha pedig nem kapja meg, ami a göcsörtös kobakja szerint neki alanyi jogon jár, akkor elképzelhető, hogy ellátogat habzsolni egyéb málnásokba is.

Egy a biztos: ha az ágyban rendben mennek a dolgok, nagy gubanc a kedves turbékoló galambocskák közös életében nemigen adódhat. Legyünk egymáshoz őszinték: a mit mikor hova dugj kérdésköréből is egész pofás közös nevezőket hozhat össze az ember. Persze csak akkor, ha igazán akarja.

Elhidegültünk, babám

Ott pancsikoltok a langyos levesben: sörhasa nőtt, lábát nem borotválja, a körméről lepattogott a piros, böfög, és vakarássza a tokáját. Elül, elfekszik, nem mosolyog. Van ez a kapcsolat, de minek. Mert kényelmes és veszélytelen. Kockázatmentes. Pont. Amikor a férfi ilyesmire eszmél, elképzelhető, hogy félre-félresandít esetleg. A kertek alatt szökne kifelé: konditeremben súlyt emel, gyanús SMS-eket küldözget és fogad.

Megmutatná még egyszer a világnak, hogy nem ez a tohonya nyámnyila ő, amilyennek most látszik. Mint azt fentebb kifejtettük, igazából hiú egy fajzat, és betoji. Megijedt attól a kínos, lefekvés előtti csendtől, mikor beszélhetnétek, csak fölösleges.


A teremtmények többsége úgy lett megszoborva, hogy ódzkodik a szűk, bezárt helyektől. Amikor a szerelemből bilincs lesz, az együttélésből pedig börtön, a férfiba óhatatlanul beleszökik valamiféle kínos klausztrofóbia - és ilyenkor rágni kezdi magát, és okoskodhat olyanformán, hogy a szabadulás kulcsát végül egy másik, forró asszonyi ölben lássa meg.

Ha ez a helyzet fennáll, a bölcs lányok leveszik a szemellenzőt, osztanak-szoroznak, és megpróbálnak új életet lehelni a megfáradt kapcsolatba. Vagy nem, és borítanak inkább. Az mindenesetre nem lehet, hogy nincs megoldás - így vagy úgy, de lépni kell.

Ezt is szeretjük