A nő 4 titka a kapcsolatban
Miért bocsát meg, amikor nem kellene, és egy apró hibát miért nem? Most megértheted a titokzatos nőt, és néhány kérdésre is választ találhatsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a férfi viselkedése örök rejtély a női nem szemében, de a pasiknak sincs egyszerű dolguk. Van úgy, hogy a nő férfiszemmel teljesen érthetetlen és logikátlan dolgot cselekszik, azonban a hosszú haj rejtekében mindennek megvan a maga oka: a csillagokban, a sorsban, vagy a csalódástól való félelemben.

Miért bukik a lúzer pasikra?

Lehet, hogy te úgy érzed, az a közepes pasi, aki vörös rózsát visz neki, és ha pár évszázaddal korábban született volna, még hamiskás szerenádot is adna az erkélye alatt, egyértelműen egy lúzer.

A nő azonban úgy gondolhatja, hogy a férfi, aki nem is a legsármosabb a világon, de legalább szeretettel és rajongással veszi körül, biztonságos. Az ilyen pasi nem fogja átverni és megcsalni, ok nélkül, csak úgy kalandvágyból elhagyni, mert kedvet kap egy antarktiszi kiruccanáshoz. Nem, mert bárhová megy, a történetbe mindig beleszámolja a nőt is.

Az ilyen pasi társasága megnyugtató, mert vele lehet tervezni, rá lehet számítani. Nem az a típus ő, akivel minden nő azonnal ágyba bújna, de könnyen lehet, hogy mégis ő húz gyűrűt az ujjára, mert körülötte nem fordul meg kétszer a világ a házasság gondolatától. Az izgalom pedig vadítóan csábító lehet, de nem véletlenül szövögeti a legtöbb nő rózsaszirmos álmát már egészen kiskorától a fehér ruhás nagy napról.

Miért akar megmenteni?

Ha egy nő nem az esküvő és a családi élet nyugodalmas tervezgetésére adja a fejét, a másik véglet az, hogy előszeretettel válogatja partnereit aszerint, hogy ki áll közelebb a szakadék széléhez. Minél mélyebbről kell visszarángatni egy férfit, annál jobb. És hogy miért szeret a nő megmenteni reménytelen eseteket, depressziósokat és leszokott drogosokat?

Az anyai ösztön csúf tréfát űz a gyengébbik nemmel, és amint egy szerencsétlen, elesett, de kimondottan vonzó férfi útjába kerül, bekapcsol a második áramkör, és hirtelen úgy érzi, talán majd ő lesz az, akinek sikerül. A mélység fölött tántorgó pasi ráadásul kiszámíthatatlan és izgalmas, ha pedig a javító program sikerrel jár, a nő hálát remél, amit többnyire nem kap. De legalább úgy érzi, valami kis jót tett ebben az életben, ha az ő szívét össze is törték. Hiába, olykor a nő életében a legnagyobb feladat a férfi.

Miért nem ad még egy esélyt?

Ha borul a bili, annak a tartalmát már nehéz visszakanalazni. Amikor úgy érzed, kedvesed indokolatlanul hevesen esik neked, az azért lehet, mert a türelme éppen abban a pillanatban fogyott el. Sok nő türelmes, de, ha egyszer sikerül feldühítened, akkor az összes elmaradt veszekedés egyszerre zúdul rád. Ha pedig a türelem végleg elfogy, akkor már nincs több bocsánat, és csak egyetlen lehetőséged maradt: minél hamarabb pakolni és menni.

Ha pedig a hirtelen halálra játszol, végképp ne csodálkozz: vannak olyan tabuk, amelyek után megbocsátást hiába vársz. Ha nem félreérthető, hanem teljesen egyértelmű helyzetben lebuksz, tehát barátnőd rajtakap, amint más nő szoknyájának rejtekét próbálod felfedezni, vagy esetleg egy amerikai filmes sztoriba csöppensz, amikor a kedves meglep a hálószobában, amint nem éppen vele gyűröd a lepedőt, akkor ne csodálkozz azon, ha többé nem akar látni. A nőt könnyű megsérteni, és ha hiúságán csorbát ejtesz, megközelíthetetlen üvegbúra alá rejti magát előled.

Miért hiszi el, hogy nem csalták meg?

Van úgy, hogy a nő egyszerűen csak hinni akar. Nem akarja látni a fától az erdőt, a szerelemtől a megcsalást. Ilyenkor a legegyszerűbb, legátlátszóbb mentegetőzésnek is megadja magát, mert jobb abba a tudatba menekülni, hogy amiről nem beszéltek, az nem történt meg, mint szembenézni a szomorú igazsággal. Egyszerűbb úgy hinni, hogy a barátok aljas szándékkal aláássák a kapcsolatot, a tökéletes szerelmet, mint elfogadni azt, hogy talán a férfiban van a hiba.

Nincsen tehát az életben nagyobb kihívás, mint eldönteni, hogy elmondd-e egy nőnek, ha megcsalta a párja. Ebben az esetben jó döntés nincs, ha nem mondod el, előbb vagy utóbb kiderül, és akkor hazug leszel, ha pedig elmondod, akkor könnyen lehet, hogy te leszel a kapcsolat ördöge. Ezekről a kényes, kapcsolatromboló részletekről tehát jobb nem tudni.

Ezt is szeretjük