A 4 legdurvább szexgyilkos vétek
Ami a kapcsolat végét jelentheti
A szerelem és a gyűlölet olykor kéz a kézben jár. De mitől csap át a szenvedély gyilkos veszekedésbe?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolat kényes egyensúlyát nem csak egy idegen magassarkún belibbenő formás cicipár rombolhatja szét. Van úgy, hogy a bomlás, belülről indul meg, és az egykor tökéletes pár feszes némaságba burkolózik, amíg az egyik ki nem mondja a boldogító búcsút.

De miért történhet mindez? Mi vezet oda, hogy az egykori lángoló szenvedély hamvába holtan hever, és a szerelmes pillantások a méreggel telt kehely szúrós ködébe vesznek?

Álmok hercege

Az első buktatót maguk a rózsaszínű szaténlepelből szőtt álmok jelentik. Mert nemcsak te álmodsz a szőke hercegről fehér lovon, de a férfi is beleesik a maga csapdáiba. Mert a vadító szépségről az első pillanatban úgy hiszi, hogy különb, mint bármelyik nő, és a föld hátán az egyetlen, aki nem hisztis, aki nem veszekszik értelmetlen csacskaságokon, aki maga a tökéletes virágszál. De az illat egy idő után fakulni kezd, és bizony mindig jönnek a viták és a hisztik.

Ahogy az eldobált alsógatyák, a felhajtott és rejtélyes módon egyre szőrösebb vécéülőkék és a halmozódó mosatlan. A legtöbb pasi azonban büszke mellét verve elvárja, hogy ezeket a férfiúi hóbortokat a nő nemhogy elnézze, de akár még imádja is. Ha tehát azt hiszed, hogy a vécéülőkét körbejelölő oroszlánból ártatlan és tisztaságszerető embert tudsz nevelni, meglehetősen tévúton jársz. Mielőtt magadhoz invitálnád, jól nézz körül legényodújában, és mérlegeld: szeretnéd, hogy a te lakásod is ilyenné változzon? Mert az lesz a vége, hiába minden rózsaszínű igyekezet.

Megszoksz vagy megszöksz?

A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz, ha nagyokat nyelve elsétálsz a gatyahalmok mellett, mert párod ráadásul utálja, ha hozzányúlsz a mosatlanjához. Az áldozat szép, és van, amit meg kell tenni egymásért. Ha nehéz időszaka van, állj mellette; ha megtetszik neki valaki, és elmondja, ne tépd ki tövestül amúgy is gyorsan fogyatkozó hajkoronáját, hanem értékeld, hogy téged választott. Ami azonban idegesít, azt ne nézd el. Gázálarcot fel, és irtsd ki a rendetlenséget, de ha lehet, magadért, és ne ess neki fölöslegesen, hogy hogy élhet ekkora disznóólban. Ha ezeket a bosszúságokat hagyod elhatalmasodni, és végül a fejéhez vágod, csak azt éred el vele, hogy menekülőre fogja, és a házisárkány helyett inkább egy szelídebb nőszemély társaságát próbálja élvezni. A hiábavaló elvárások tehát mérges elfojtásokhoz vezethetnek, mígnem egy szép napon azt veszitek észre, hogy már nem mint szerelmesek, hanem mint ellenségek fekszetek egymás mellett.

A dühöngő bika

A csendesen egymásra lődözött mérgezett nyilak előbb vagy utóbb az ágyig is elérnek. A rossz szex pedig minden poklok legmélyebbike. Ezen a ponton már nem sokáig lehet takargatni a szomorú igazságot, hogy ez a virág bizony elhervadt. Ha az egymáshoz bújások rutinszerű, halovány esti fűrészelésekké fakultak, mielőbb beszélnetek kell. Az a pont, amikor te már nem érzed magad nőnek kedvesed mellett, mert ő többé nem az a vonzó és ellenállhatatlan férfi, akit megismertél, talán az utolsó, ahol még meg lehet menteni a kapcsolatot. Ha maradt még annyi érzelem köztetek, hogy leüljetek, és megbeszéljétek az elfojtásokat, túlélhetitek a válságot, de annyi bizonyos, hogy mindkettőtöknek nehéz lesz. Lehet, hogy kell egy kis szünet, hogy visszataláljatok a régi érzelmekhez, és lehet, hogy kell néhány kaland, hogy felismerjétek egymásban újra a társat.

Kiéletlen vágyak

Van úgy, hogy valaki úgy adja kapcsolatra a fejét, hogy még rengeteg friss, nyíló virágszál maradt a mezőn. Az ellenállhatatlan óhajok pedig egy idő után elviselhetetlen erővel törhetnek felszínre, és egy szép napon arra ébredsz, hogy végtelenül odaadó és hűséges párod másnak az ágyából tér haza hozzád.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Tudnod kell, hogy a férfi többnyire nem a két szép szemedért választ örökre, hanem azért, mert éppen ez a fordulat következik az életében, és te vagy hozzá a megfelelő alany. Lehetsz te élete szerelme is, ha még nem képes megállapodni, nem számíthatsz többre, mint egy röpke, de viharos együttlétre. Annyi azonban bizonyos, hogy a férfinak megtiltani nem lehet, ha tehát még nem jött el az ideje, nem fog hátat fordítani a kínálkozó idomoknak és csábításoknak.

Ezt is szeretjük