Az egyéjszakás pasi 4 ismertetőjele
A legtöbb nő óvatlanul belesétál a szoknyapecérek csapdájába. Ha nem csak egyetlen éjszakára vágysz, figyeld az intő jeleket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A forró flörttel fűszerezett megismerkedést egy vadítóan szenvedélyes éjszaka követi, másnap pedig délig ki sem szálltok az ágyból. A kávé után azonban a pasi fogja a motyóját, és elmegy, te pedig hiába lesed a mobilod, hogy mikor hív. Nem keres többet, és nem érted, miért.

A vérforraló kaland után egy ideig még reménykedve várod a folytatást, a meghitt randevúkat és a bimbózó romantikát, de szép lassan rá kell döbbenned, hogy ez ennyi volt. Egy egyéjszakás pasiba botlottál, aki csak azért áll meg néhány kikötőben, hogy egy pillanatra érezhesse a talpa alatt a szárazföldet, ekkor azonban menten rá is tör a végtelen óceán hívogató szabadsága.

Az éjszaka királya

Az egyéjszakás pasit nem nehéz felismerni. Csábítóan dögös, és nagyon vonzó, ahogy a közeledbe lép, máris megcsap a vibráló erotika aurája. Pontosan tudja, hogy mit kell mondania és tennie ahhoz, hogy levegyen a lábadról: nem rontja el a pillanatot elbaltázott bókokkal és sértő megjegyzésekkel. Ne hagyd, hogy ez a vonzó, simulékony modor elterelje a figyelmet a lényegről! Ha egy idő után azon veszed észre magad, hogy a kétértelmű megjegyzések ingoványos talaján eveztek, és a röpke ismeretség ellenére már jó ideje a szexről beszéltek, azonnal kapcsold be a vészvillogót, és gondold át a helyzetet. A kéjes csevejt jobb, ha csak akkor folytatod, ha nem egyedül szeretnéd tölteni az éjszakát. A játékot ugyanis ezen a ponton már nehéz lesz megállítanod, és lovagod garantáltan kíváncsi lesz a meztelen igazságra.

A csók és a férfi

A forró csók a legtöbb nő szemében a romantika megnyilvánulása. De ne ringasd magad abba a tévhitbe, hogy ezzel a pasi is így van: a férfi akkor megy bele a szenvedélyes nyelvcsatába, ha hely, alkalom és szituáció híján egyéb testrészével nem tud olyan közel férkőzni hozzád, amennyire szeretne.

Ha tehát sármos hódolód tíz percnyi szenvedélyes tánc után egy forró, erotikus csókkal szorít a sarokba, ne hidd, hogy ez annak a jele, hogy mennyire elbűvölted szellemeddel és kellemeddel. Az éjszakai szórakozóhelyen még a bemutatkozás előtt megejtett csókcsata egyetlen dolgot jelent: a férfi nagyon szeretné, ha rövid úton az ágyában kötnél ki, és ezért a továbbiakban mindent meg is fog tenni. A pasinak ugyanis nincs olyan, hogy ez most csak egy csók volt, és egy kellemes esti beszélgetés: ezek ilyen szituációban mélységesen hidegen hagyják. Beszélgetni nem akar, csak érezni a testedet, mert számára kapcsolatotok ennyiről szól, és fájdalom, holnap már a nevedre sem fog emlékezni.

Amikor a remény meghal

Ha a lányokat méregető férfibandából egyszer csak kiválik éjszakád lovagja, és odalép hozzád, meghív egy italra, úgy érezheted, hogy jobb már nem is lehetne. A beszélgetés során azonban jön a hidegzuhany: tulajdonképpen van barátnője, csak éppen külföldön tanul, vagy most szakítottak, és hamarosan elköltözik, vagy még számtalan verziója van ennek a kellemetlen történetnek, a lényeg, hogy nem tiszta az ügy. Különösen akkor, ha a hazamenetelre terelődik a szó, de valahogy kínosan próbálja elkerülni, hogy az ő lakása felé vegyétek az irányt. Az ilyen pasit jobb nagy ívben elkerülni, mert szándékai nem lehetnek veled komolyak: ha minden jel arra utal, hogy van egy nő a háttérben, akkor ott te már komoly szerephez nem juthatsz. Megtetszettél neki, megkívánt, de ennyi.

Ha pedig a született nőcsábászba még annyi tisztesség is szorult, hogy ezt a helyzetet világosan felvázolja előtted, és tisztázza veled, hogy a részéről a vonzalom csak egyetlen éjszaka erejéig szól, ne ess abba a hibába, hogy talán majd te leszel az, akivel mégsem. Úgysincs esély arra, hogy ez megtörténjen, ha viszont bekapcsol a megmentő reflexed, a végén még fülig beleszeretsz egyéjszakás lovagodba.

A tökéletes szerető

Különösen, ha jó az ágyban. Mert az egyéjszakás pasi nemcsak vonzó, sármos és stílusos, de többnyire még a szex terén is elképesztő. Ha ugyanis másnap elválnak útjaitok, nincs mit szégyellni egymás előtt, és teljesen felszabadult lehet, minden vágyát és fantáziáját szabadjára engedve. Van úgy, hogy egy férfi éppen az első éjszakán mond csődöt, mert nagyon tetszel neki, és minden erejével azon van, hogy bizonyítson.

Ez a malőr a kalandorokkal szinte sosem esik meg, ők bármelyik pillanatban harcra készek, és úgy szeretkezik veled végig az éjszakát, mintha ez lenne az utolsó nap a világvége előtt. Másnap azonban a világ forog tovább, csak ti nem látjátok egymást soha többé.

Ezt is szeretjük