4 aranyszabály, amit tarts be, ha társkeresős pasival randizol
Számítógépen keresztül bárki felvehet hamis álarcot, ha azonban körültekintő vagy, rád találhat a szerelem!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internetes társkeresők napjainkban fénykorukat élik, ami nem is meglepő, hiszen sok embernek csak ritkán adódik alkalma a mindennapi rutin színterein kívül, ismerkedésre alkalmas közegben megfordulni. Hasonló helyzetben a megfelelő társ iránti vágy, de akár a szimpla kíváncsiság is regisztrációra késztet, amit egyaránt tekinthetsz komoly lehetőségnek, de akár csak egy további alternatívának is, hiszen sosem tudni, ki találhat rád egyszer elektronikusan.

Vannak, akik pártolják, vannak, akik ellenzik a társkeresőket, egyvalamit azonban mindenki elismer: a monitoron keresztül kialakult személytelen légkör könnyen tévutakra vezetheti a lelkes próbálkozót. Hogy ne ess csapdába, a következő szabályokat mindenképpen tartsd be, így elérheted, hogy akivel valóban összejön a randi, hosszabb távon is legyen közös jövőtök!

Szűrd ki a csalót

Tekintve, hogy a legfontosabb első benyomást az adatlapok tényszerű információi jelentik, érthető módon igyekszik mindenki a legjobbat kihozni a helyzetből. Nem árt azonban, ha fenntartásokkal kezeled a jóképű, sportos, humoros és hűséges jelzők feltűnő halmozását, nem is beszélve a túlságosan modell külsejű fotókkal illusztrált személyek adatlapjairól.

Persze nem állítjuk, hogy mindenki alaptalanul használja ezeket a szavakat önmagára, és nincsenek jóképű pasik a társkeresőkön, de egy-két személyes sor a bemutatkozóban sokkal ígéretesebb partnert takarhat.

Teszteld!
Ha kíváncsi vagy, pontosan ki illik hozzád, töltsd ki tesztünket. Amennyiben még több teszt érdekelne a témában, tekintsd meg szolgáltatásunkat!

Először csak csevegj!

Ha kölcsönös szimpátia alakult ki egy potenciális hímneművel, jól teszed, ha kicsit türelmes vagy az első találkát illetően, és inkább egy rövid ideig leveleztek, de akár valamilyen csetprogramon keresztül is beszélgethettek.

Hiszen így nemcsak többet tudhattok meg egymás mindennapjairól, de megbízhatóbb és személyesebb kép alakulhat ki benned róla, mely alapján megerősödhet vagy épp csökkenhet a kezdeti szimpátia. Ráadásul a hosszas beszélgetések során arról is jó eséllyel megbizonyosodhatsz, ha esetleg másnak próbálja kiadni magát, mint aki, netán komoly kapcsolat helyett csak egy könnyű szexre pályázik.

Természetesen még ez sem ad teljesen megbízható képet, de az első randi előtt jó, ha sikerül minél több információt megtudnod a pasasról. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben a virtuális szobában tartalmasan tudtok beszélgetni, ezzel kapcsolatban már személyesen sem érhet nagy csalódás.

Válaszd te a helyszínt

A randihelyszín szempontjából nem árt, ha ragaszkodsz hozzá, hogy a tiéd lehessen a választás, vagy legalábbis kompromisszumos döntés szülessen. Célszerű olyan semleges terepet keresni, amit te is ismersz, és amellett, hogy nem eldugott vagy kihalt, a meghitt csevejre is alkalmas lehet - de nem valamelyikőtök lakása. Nem áll szándékunkban nagyobb félelmet generálni, mint amennyi egy ilyen helyzettel amúgy is jár, de azt be kell látni, hogy az interneten sajnos bárki hamis álarc mögé bújhat, ezért kezdetben nem árt egy kis óvatosság.

Inkább törekedj a biztonságra, mint hogy bármilyen csalódás vagy negatív élmény érjen - ráadásul egy jól megválasztott randihelyszín, ahol otthonosan mozogsz, magabiztossá is tehet, így növeli az esélyt a sikerre.

Nem találod a párodat?

Ha ismerkedési nehézségekkel küzdesz, és minden ígéretes pasival rövid úton kudarcba fullad a kapcsolatod, nézd meg videónkat, és megtalálhatod a választ arra, miért kerül el a szerelem.

Szex: az első randin ne

A szexszel kapcsolatos szabály ebben az esetben is él. Sőt, mivel a világhálón sokan kifejezetten szexuális céllal ismerkednek, amennyiben nem szeretnéd egy-két könnyű éjszaka után újra magányosan találni magad, az első alkalommal jobb, ha nemet mondasz az éjszakai meghívásra.

Meglehet, ez nem lesz egyszerű, hiszen, amennyiben a randi előtt már sokat beszélgettetek telefonon vagy cseten, nagyobb kísértést is érezhetsz arra, hogy megszegd az említett randiszabályt, mint egyébként. Azonban éppen a találkozót megelőző távolsági kapcsolattartásnak köszönhetően ebben az esetben könnyebb tévútra vezetni a másik felet a jövőre vonatozó szándékokat, terveket illetően, így, ha hosszabb távú kapcsolatra vágysz, a kalandvadász pasi szép szavakkal elcsábíthat, de ki tudja, hogy az együtt töltött este után keres-e.

Ezenfelül még az egyébként komoly szándékkal közeledő férfi is könnyen kaphatónak gondolhat, ha rögtön az első jól sikerült este valamelyikőtök ágyában ér véget. A legjobb tehát, ha ezzel vársz még egy kicsit, hogy biztos lehess benne, nem csupán egy kaland lesz az egész, hanem valóban rád talált a szerelem.

Ezt is szeretjük