18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 intő jel a pasi társkereső adatlapján, hogy nőcsábásszal van dolgod

Ha a neten keresed a szerelmet, nem árt óvatosnak lenned. Tudd meg, hogyan árulkodik az adatlap!

Napjainkban egyre népszerűbb, hogy az egyedülálló nők és férfiak internetes társkereső oldalakon próbálják megtalálni életük párját. Ám, ha nem vagy elég elővigyázatos, vagy még nincs sok tapasztalatod ezen a téren, akkor sajnos könnyen mellényúlhatsz.

Hogy elkerülhesd a csalódást, és te is azok közé tartozhass, akik ezzel a módszerrel valóban megtalálják a szerelmet, nem árt tudnod, mire érdemes odafigyelni. Nem kell hosszú nyomozást lefolytatnod: elég, ha kiszemelted adatlapját böngészed át alaposan, és máris tudhatod, hogy őszinte emberrel vagy csak egy nőcsábásszal van-e dolgod.

Árulkodó nevek

Az első, amivel szembesülhetsz egy társkereső oldal kínálatát böngészve, az nem más, mint a potenciális jelöltek neve. Lehet, hogy nem is gondolnád, de már ebből a kevés információból is számos dolgot megtudhatsz arról a személyről, akit a böngészett adatlap rejt.

Amennyiben a kereső fél vélhetően saját kereszt- vagy vezetéknevét írja le teljes egészében, vagy egy átlagos, cseppet sem pajzán becenevet használ, akkor elég nagy a valószínűsége annak, hogy a továbbiakban is őszinte lesz, és komolyan társat szeretne találni. Abban az esetben azonban, ha nagyon hivalkodó, netán beszédes nevet választ, amivel látványosan csak a kattintásokra hajt, nem árt elővigyázatosnak lenned. A Trükkös, a Vadász, a Szívkirály, a TeÁlmod és a LoveBoy álnév mögé bújva minden bizonnyal egy nőcsábász lapul a monitor túloldalán.

Ráadásul amellett, hogy a különös nevek szívtipró hajlamra utalnak, azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy az sem valószínű, hogy a többi vele kapcsolatos információ megfelel a valóságnak.

Maga a tökély

Az adatlapra kattintva a magamról címszó alatt szereplő bemutatkozás is árulkodó lehet, ha szeretnéd eldönteni, hogy nőcsábásszal van-e dolgod. Ha a pasi feltűnően csak pozitív, kiemelkedő dolgokat ír magáról, az gyanús jel lehet, hiszen egyértelműen arra utal, hogy az illető nem igazán őszinte. Aki úgy mutatja be magát, mintha egyenesen a fehér lóról szállt volna le, sajnos nagy valószínűséggel csak a fejedet próbálja elcsavarni, ráadásul nem is hosszú időre, hiszen a hazugság élőben hamar kiderülne.

Amennyiben tehát a pasi csak olyan dolgokat állít magáról, amit egy nő hallani szeretne, jobb, ha óvatos vagy vele. Aki szereti minden héten virággal meglepni a kedvesét, szívesen néz esténként romantikus filmeket az ágyban fekve, illetve nagy családra vágyik, valószínűleg csak biztosra akar menni, hogy minél több nőt megszédíthessen. Valljuk be, nem túl sok hasonló pasi létezik a világon, hiszen egy pici hibája mindenkinek van - éppen ezért érdemes odafigyelned a bemutatkozásra, ami sok mindent elárulhat a jelentkezők szándékáról.

Van arca hozzá

A név és az önjellemzés mellett a legárulkodóbb egy társkereső adatlapon a jelentkezőről feltöltött fotó vagy annak hiánya lehet. Ha nincs róla kép, akkor bármit mondhat a külsejére vonatkozóan anélkül, hogy tudnád, igazat állít-e, de nem érdemes rögtön hazug csábítónak elkönyvelned. Lehet, hogy csak önbizalomhiány miatt nem tett fel képet.

A túl kevés, ráadásul egyértelműen hamis kép már biztosan nem jelent sok jót. Hiszen, ha a jelölt neve mellett csupán egyetlen fotó van, és azon is úgy fest, mint egy 20 éves modellsrác, akkor lehet, hogy nem az ül a másik gép előtt, akire számítasz, éppen ezért kerüld a kapcsolatot a hasonló kétes adatlapok tulajdonosaival. A legbiztosabb az, már ami a feltöltött képek valódiságát illeti, ha az adott személyről több élethelyzetben, más-más helyszíneken készült fotók vannak az adatlapon.

Bombatestű sellők, jelentkezzetek!

Nem valószínű, hogy komoly kapcsolatra vágyik az a fickó, aki hosszú sorokban taglalja a számára ideális jelölt külső tulajdonságait, míg belső értékeiről egyetlen szó sem esik. Szinte garantált, hogy egy nőcsábásszal van dolgod abban az esetben, ha a következőket várja tőled: 170-180 centi magasság, sportos, szexi testalkat, hosszú haj, nagy keblek, kerek fenék, hosszú comb, jó megjelenés.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindez nem éppen az ideális barátnő jellemzése, sokkal inkább a tökéletes szexpartneré. Keress tehát olyat, aki a külső mellett a belsőről is említést tesz, és magát sem egy görög félistenként, hanem valódi emberként jellemzi.

A neten párt találni valóban nem könnyű, de egy kis odafigyeléssel könnyen kiszűrheted a nőcsábászokat, és így talán az igazira is hamarabb rátalálhatsz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük