18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 titkos férfivágy, amit nem muszáj kipróbálnod (18+)
Így juthattok közös nevezőre
Bizonyos szexfantáziákra nyugodtan mondhatsz nemet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, hogy a férfiak vágyai nagyon különböznek a nőkétől, és ez gyakran így is van. A férfifantáziák között gyakran előfordul például az idegenekkel való szex vagy egyszerre több nő kényeztetése. Elsősorban mégis arról képzelegnek szívesen, hogy mit tennének partnerükkel. És ha már ez a helyzet, lehet, hogy előbb-utóbb megpróbálják rávenni a nőt arra, hogy váltsa valóra valamelyik fantáziát, vagy csak utalnak arra, hogy így kellene történnie.

Ilyenkor a nő talán nem tud lelkiismeret-furdalás nélkül nemet mondani, esetleg prűdséggel vádolja magát, vagy beleegyezik akár számára kellemetlen dolgokba is. Ha kerültél már hasonló helyzetbe, jobb, ha arra gondolsz, hogy semmi olyanba nem kell belemenned megfelelési kényszerből, amihez nincs kedved, ugyanakkor bármi olyan szóba jöhet, ami vonz. A szexuális fantáziálás és a kreativitás általában termékenyen hat a kapcsolatra akkor is, ha a legextrémebb ötletek azért nem valósulnak meg.

A férfiakat és a nőket gyakran egészen különböző mozgatók vezetik egymás karjaiba - majd ágyába, és mást is várnak egymástól. Ezért nem csoda, hogy néha nehéz közös nevezőre hozni az igényeket - pláne egyetértésre jutni. Összegyűjtöttünk néhány olyan vágyat, mely a férfi elméjében talán előkelő helyen szerepel, de a nőében nem feltétlenül.

Védekezés nélkül

A védekezés nélküli szexnek olykor mindkét nem számára megvan a maga varázsa, akkor is, ha épp nem terveznek gyereket. Előfordul, hogy óveszer nélkül a szex is az adrenalinnövelő spontaneitással kerül egy kalap alá, és a szerelem hevében egyikőtök sem számol a következményekkel.

A férfiak ezt a módot gyakran nem csak azért részesítik előnyben, mert ódzkodnak az óvszertől, aminek a viselése kellemetlen, és még a lendületet is megtöri. Rejtetten megbújhat mögötte a megtermékenyülésre irányuló késztetés is, noha valójában gyakran félnek a felelősségtől, amit a gyerekvállalás jelent.

A férfi rábeszélése esetleg csökkenti benned is a kockázatérzést, mégis jobb, ha tudatos döntés részedről, hogy belemész-e, és ha nem hagyod, hogy ezzel manipuláljon, pláne zsaroljon a partnered. Védekezés nélkül igencsak nagy a teherbeesés kockázata, hogy a különböző nemi betegségekről már ne is beszéljünk.

Ha már régebb óta ismeritek egymást, persze kezelheted rugalmasabban a kérdést, mint ha egy rövid múltú kapcsolatról lenne szó, és hosszú távú fogamzásgátló módszerek is szóba jöhetnek. De ha bizonytalan vagy, inkább mondj nemet, mint hogy a szerencsére bízd a sorsodat.

Kamerák kereszttüzében

Nem lehet eleget hangoztatni a vizualitás szerepét a férfit izgató ingerek között, és ehhez tartozik az is, hogy ha felvétel készül az együttlétetekről. Ha téged is vonz ez a lehetőség, akkor ideális a helyzet, de ha nem, akkor nyugodtan elmondhatod neki, hogy miért feszélyez mindez. Nem beszélve arról, hogy egy elkészült felvétel későbbi élete minden körültekintés ellenére kiszámíthatatlanná válhat. Ha mégis kipróbálnád a megfigyelési helyzetet, melyből gyakran még tanulni is lehet, de legalábbis tapasztalatot szerezni, akkor kezdetnek használhatjátok a tükröt is.

Kiszolgáltatottság

Az egyenlőtlen viszonyoknak is lehet bizonyos vonzereje a férfi szemében. Lehet, hogy arra vágyik, hogy azt csináljon veled, amit akar, ott és akkor, ahol és amikor ő szeretné, méghozzá úgy, hogy neked ne legyen beleszólásod abba, ami történik. Nem kizárt persze, hogy csábító számára az az alternatíva is, hogy ő kerüljön kiszolgáltatott helyzetbe.

Ez egészen addig tökéletesen működhet, amíg egyik fél sem kerül emiatt veszélybe, és bármikor megálljt parancsolhat a játéknak. Mindez attól is függ, hogy mennyire extrémek a kívánságok. Az egyik ilyen vágykép lehet a kikötözés, esetleg szembekötéssel párosítva. Ebbe is csak akkor tanácsos belemenned, ha felcsigáz a helyzet, és semmiképp sem azért, hogy bevállalósnak tűnj mások szemében. Kikötözős játékba akkor szabad belemenni, ha teljesen megbízol a partneredben. A bilincs, kötél vagy madzag helyett sokkal alkalmasabb minderre egy könnyen csúszó selyemszalag, amiből különösebb erőfeszítés nélkül ki tud csúszni a kikötözött.

Ne feledd, mindenféle fantázia és kísérletezés segíthet abban, hogy feldobja a szexuális életeteket. Semmi sem kínos, amiben mindketten önszántatokból vagytok benne, és bármilyen hétköznapi dolog elronthatja a szexet, ha az valamelyik félnek nem öröm, hanem kínos kötelesség.

Ezt is szeretjük