A 3 legnagyobb szexbaki
A férfiak szerint
Úgy gondolod, hogy mindennél jobban vágynak egy gyors numerára? Nos, lehet, hogy érdemes felülvizsgálni a nézeteidet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy a férfiak követhetnek el hibákat, úgy a nők sem mindig remekelnek az ágyban. De mi az, amire különösen érdemes odafigyelni, illetve, amit soha nem szabad megtenni, ha szexről van szó? Megkérdeztük kedvenc pasinkat.

„Jajj, jajj, csináld még, ez az, ú, bébi.”

Eddie Murphy a kalapács-tömpe női lábujjaktól kapott hidegrázást a Bumerángban, strigula. Valóban nem épp szívderítő látvány a szőrös, hurkás tappancs, ezzel szemben a megjátszott orgazmus simán kenterbe veri még azt is.

A legszebb pillanatoknak tehet keresztbe a pornóból ellesett szisztéma, miszerint a hangos sikoly, plusz a „bébi-bébi” szavak gyakori ismételgetése bizonyíték arra, hogy a lánynak mennyire hoppá - közben meg nem. Akkor inkább forduljunk mindketten a hideg fal felé, egyesülve a nagy frigiditásban, ámen.
Inkább kötözzék székhez az embert egy szál pendelyben, és hagyják magára ott, ahol csak a diszkógömb villog, egyedül az éves Freddie Mercury hasonmásverseny összes résztvevőivel.

Kiábrándító ám, amikor az ember rájön, hogy át lett verve a palánkon. „Kislány, nincsen szád?” - Ha van, akkor mondd meg, mi a stájsz, mit szeretnél, és mit nem!

„Mondd el, mit csináljak közben!”

Túlbuzgó fiatal lányok kedvenc mondata: már letakarították az ágyról a plüssmacikat, és felgyújtották a függönyt a romantika-gyertyával – gyanús pörzs-szag, oda a szempilla is. Már leráncigálták a gatyát – de lehetőség szerint úgy, hogy az fájjon. Már kiharaptak egy darabot az ember szájából, és kizabálták a mellből az egyik bimbót – mindegy, érted, majd azt hazudom otthon, hogy stigma. És akkor jön a kérdés:
- Mondd. El. Hogy. Mit. Szeretnél.

Hát kisszívem, eldönteni sem tudom így hirtelen. Ülj le, egyél kekszet. Vásároljál mosómedvét. Sudokuzzál. Keress megoldást egy antik matematikai problémára. Legyél világbéke. Na mégis, szerinted mit szeretnék?
- Hívd be a barátnődet is.
Erre persze megsértődnek - ilyenek ezek a prűd, tizenhét éves, kerek tomporú, rózsatetkós, harisnyakötős, brazilfazonos, megvadult kislányok mind.
Sose legyen nagyobb bajom.

Uszadékfa

Helyezzük a fejébe a mirtuszkoszorút – győztesünk legfőbb jellemzője, hogy meg sem moccan. Fekszik csak. Van. Körbeszövi szex közben a pók. Az különbözteti meg az orgazmus-színlelős kolleginájától, hogy még csak nem is próbálkozik. Csak egy darab fa ő a létezés küszöbén. Teljesüljön be az akarata annak az állat férfinak. Majd ő jól eltűri, úgyse tehet mást. Orgazmus? Piha, az mítosz csupán. Olyan állat márpedig nincs.
- Figyelj, ha ráteszed a kezed a hátamra legalább, mert az jó nekem. – Oké…- mondja ő, aztán továbbra is csak néz ki az ember alól. Ilyen érzés úgy dolgozni, hogy az ember már a műszak végét jelző füttyszót várja; annyi az egészben az öröm, mint halott lóban a nyerítés.

Tételek a következő órára

A Ford Fairlane Akadémia végzős hallgatóinak felmérése szerint a következő problémák léphetnek még fel:

  • A lány juszt sem változik pizzává szeretkezés után.
  • Nem hajlandó elmosogatni, mielőtt elmegy.
  • Nem szól a barátnőjének, sőt, egyáltalán, még egy forró csókban sem hajlandó összeolvadni vele. Ugye-ugye, hogy nem pördül a rokka!
  • A hűtőjéből kifogyott a sör.

Kérjük Önöket, igyekezzenek megtenni mindent a fentebb vázolt problémák megelőzése érdekében, mert ne felejtsék:
A férfinak lelke van.

Ezt is szeretjük