3 mindennapos női szokás, amitől falra mászik a férfi
Pedig nem is gondolnád
Gondold meg, megengedsz-e magadnak efféle allűröket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan női szokások, amelyek neked semmiségnek tűnnek, ezzel szemben a pasik fejvesztve menekülnek előlük.

Ha nem szeretnél mindkettőtök számára kellemetlen perceket szerezni, netán feszültséget teremteni a kapcsolatotokban, akkor alaposan gondold át, hogyan viselkedsz az adott szituációkban. Ismerd meg a legidegesítőbb női szokásokat!

Semmi

Valószínűleg ismerős a szituáció, amikor egy hosszú, feszült munkanap után, vagy amikor valami nyomaszt, magadba zárkózva, csendben bámulsz előre, arcodon az egész világ fájdalmával. Esetleg a pároddal van valamilyen problémád.

Amikor viszont a párod megkérdezi, hogy mi a baj, azt válaszolod, hogy semmi. Ha nem szeretnéd pattanásig feszíteni a partnered idegeit, akkor ezt a szót mellőzd, az ilyen válasz ugyanis ez az egyik legidegesítőbb megnyilvánulása a nők részéről.

Ha valami bánt, vagy csak szimplán ingerült vagy, akkor is oszd meg azt a pároddal, vagy töröld le az arcodról a kelletlen kifejezést, mert a semmi szóval - és főként az ahhoz tartozó hangsúllyal - az őrületbe lehet kergetni pasikat. Gondold csak el, hogy ezt a választ te sem szereted hallani - ezzel a férfi sincs másként, és bizony nem fogja még egyszer megkérdezni a duzzogásod okát, hanem egyszerűen napirendre tér a dolog fölött, így pedig a probléma feloldást nem nyer.

Anyáskodás

Te a barátnője vagy a párodnak, nem az anyja, úgyhogy viselkedj ennek megfelelően. Ne kezeld őt gyerekként, ne vond mindenért kérdőre, mint egy szigorú szülő, hiszen egyenrangú felek vagytok. Már nem ötéves kisfiú, aki nem tud egyedül felöltözni - nem kell kikészíteni a ruháját, ahogyan akkor sem kell kétségbeesve rátelefonálni, ha a megbeszélt időpontnál tíz perccel később ér haza.

Hidd el, ha nem akaszkodsz a nyakára, akkor is fel fog tudni öltözni, sőt, még reggelit is tud magának készíteni, nem kell hajnalok hajnalán kiugranod az ágyból, hogy élelmet csomagolj neki. Az anyáskodás egy idő után fojtogató lehet, amit a pasik nem kifejezetten értékelnek, úgyhogy jó lesz, ha a tyúkanyó üzemmódból visszaveszel.

Nem egyértelmű fogalmazás

Amíg te azt hiszed, hogy a titokzatos fogalmazásmód szexi, addig a pasi egészen más véleményen van. Ha valamit szeretnél, ne beszélj rébuszokban, és ne rejtsd a sorok közé a mondandódat, mert a pasik ezt ki nem állhatják.

Egyértelműen közöld, hogy mit szeretnél, ugyanis a férfiak nem gondolatolvasók, nem tudják kitalálni, hogy mire gondolsz. Ez nemcsak az olyan dolgokra vonatkozik, mint amikor szülinapodra kinézel valamit, és elejtett félmondatokkal utalsz rá, hogy arra vágysz, hanem a hétköznapi történetekre is, mint például mit főzz másnapra.

Nagyon idegesítő, amikor azt hiszed, hogy valamit tényszerűen közöltél, holott csak célozgattál rá. Ilyenkor ne a párodat okold, hanem tanulj a hibádból, és fogalmazz egyértelműen, hiszen ez a kiegyensúlyozott és működőképes párkapcsolat egyik titka.

Van olyan férfiszokás, amivel az őrületbe lehet kergetni?

Ezt is szeretjük