3 jel, hogy a pasinak nem te vagy az Igazi
Árulkodik a férfi
Ha csak félgőzzel lelkes, és a szeme mások után matat, lehet, hogy nem ő lesz a nagy ő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell Sorok Írójának különösebben spicliskednie: az áltató manust könnyebb kiszúrni, mint a féllábú transzvesztitát az elsőbálozók között. Csak hát, ha szerelmes, az ember bevakul. Hiába szúrja a szemét a rozsdás kötőtűnyi tényállás, a logikus következtetések levonására sajna képtelen. Így lettünk megépítve. Nagy dolog.

Filozófia

Nehézkes valami láthatóan nem szuperálót eldobni akkor, ha Ámor csöppnyi puttószárnyain egyensúlyozva tele torokból a fülünkbe üvölti az Ezt a nagy szerelmet tőled kaptam én-t. De ez nem kívánságműsor, nem az Önök kérték. Sokkal inkább a Jól megkapták.

Most mondjuk azt, hogy ügyelni tessék? Ha a pasi félreleselkedik, idegen csajok után sasol suttyomban, ne legyenek restek fenéken billenteni azt a szempilincka senkiházit? A szerelemben süketek a fülek, a száj csak tátog: hiába a jó tanács. Mert az a hülye szívhang elnyom minden egyebet, és csak az hallik, hogy düm-düm-düm.

Lemondások

Tolja a randit - eltolja. Késik. Nem figyel. Elkalandoz. Mocorog benne a nem akarás, de a mozi után netalántán csúszószerelő, kósza numera reményében a restségre ráküldi a lézerszemű őrrobotot.
Tárgyalt viselkedési kultúra a felszínen általában jelentkezik, amennyiben a pasi számára a leány maga afféle tisztellek, mint embert, legyünk csak barátok típus. Vihog, ha a hapsi hallgatna, zacskót zörget, hangosan tudákol, miközben John McLane végre már a Nakatomi toronyházban géppisztolyt szerez.

Viszont a lánynak akkora mellei vannak, hogy abból totemet kellene emelni. Hogy az már az internetre kívánkozik. Mi ez, ha nem dilemma, kérdem én? Hát természetes, hogy a pasas a megfektetésre hajt. És, mivel azok a mellek a testiség lovas-, illetve misszionáriusrohamában ritmusra rengenek, persze, hogy a leányszív is belerezonál. De hiába. A lány a várakozásba beleőszülhet, de a pasival már nem lesz Még drágább az életed. A telefon kérem, cseszik megcsörrenni.

Flört jön le flopba

A pasik többsége évek múltán bonyolult csupán. Eleinte egyszerűek vagyunk. Mint a kalapács: a szakszervezeti jelszó a beverem. Hiába mutatunk egyebet. Biológia ez. Vagy sors. Vagy valami egyéb istennyila. Olyan mit tudom én. A nemi ösztön kutyafarka, ami az összes manus szájában otthagyta a szőrét. Amit Wahorn András módra köpni kell.

Jól beszél Dante, nem a poklos, hanem a Shop stop-os: a női orgazmust kiprovokálni a micsoda, a hapsit csúcsra juttatni nem nagy tudomány. Ilyen büdös nagy különbségek vannak. Nem mondom, terem virág a férfiban. Csak az a rohadt biológia odajött, aztán einstandolta a muskátlit kicsit. Ha a szerelmes ipsének furvást félre kell leselkedni, gondok vannak. Akkor az már nem szerelem. Akkor az valami szagos, mély gödör, amiben magácska dagonyázni tetszik. Hozzá kell tenni: önként.

Sajnos a lánynak tudni kell megkülönböztetni az egyéjszakás és a kapcsolatra termett manust. Ugyanis a kettőt külön gyárban csinálják: előbbit fröccsöntik Kínában, az utóbbit ellenben gondos német mérnökök formálják vasba, és közben azt danásszák, hogy hollári-hollári-hó. Az egyéjszaka nem életre szól. Óvatosan kell vele bánni.

Milyen barátnőre vágyik a pasi?

Szeretnéd tudni, hogy a te hibádból nem kellettél-e a pasinak? Nézd meg videónkat, és tudd meg, melyek azok a női tulajdonságok, melyekkel a pasi szerint az ideális partnernek rendelkeznie kell!

Mélabú

Láthatóan nem törődik veled: mellőz a sok közös elfecsérelhető haveri sörözések és mondvacsinált egyéb indokok miatt. Sose vagytok együtt, te meg otthon eszed a kefét, hogy miért. Hogy-hogy miért? Ne vicceljünk már. Ennyire tán a vakondok vakok csupán, csak nálunk annyira nem jellemző a bányarománc.

Nem nagyképűség ez - kívülről mindig minden egyszerűbb. Például az a hülye Einstein is, mit ajnározzák, hogy rájött a relativitás elméletére, pedig mennyire nyilvánvaló. Ott van. Mégse látjuk. Kábé ilyen ez a nem szeretlek dolog is - csak épp nincsen képlete.

Ezt is szeretjük