3 ok, amiért a pasi szeretőt tart
Mit keres a másik nőben?
Aki szeretőt tart, azt nem lehet ártatlannak nevezni. De az okok talán a kapcsolat hibáit is felfedik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megcsalás esetében sok nő maga is azt a mondást veszi elő legelőször, hogy a férfiak erre hajlamosak, nincs mit tenni. Pedig az igazság az, hogy a legtöbb esetben két emberen múlik, hogy egy párkapcsolat eljusson addig, hogy párhuzamosan futnak a szálak.

A férfi nyilvánvalóan azt kezdi kívül keresni, ami a saját kapcsolatából hiányzik - bár erre a problémára számos tisztességesebb megoldást is lehetne találni, a közös problémamegoldástól kezdve egészen a szakításig. Nem állítjuk tehát, hogy, ha baj van, természetes, hogy a pasi egy másik nő karjaiba menekül.

De amennyiben ez még nem történt meg, ám a gondolat csírája talán már szöget ütött a férfi fejében, nem árt, ha tisztában vagy vele, mi az, amit a másik nőben kereshet, mert a kapcsolatban többé nem találja.

Kiüresedett a kapcsolat

Gyakori probléma a párkapcsolatokban, hogy a felhalmozódott, de ki nem mondott gondok hatására a feszültség rátelepszik a két emberre. Hasonló körülmények között pedig az érdeklődés helyébe fásultság léphet, és míg régen fontos volt, hogy mi történt a másikkal a külön töltött idő alatt, többé nem lesz az. Ezen a szinten válik az együttlét megszokássá, amit belülről nehéz észrevenni, de az érdeklődő beszélgetések hiánya annál inkább érezhető, adott esetben számodra is, nem csak a pasinak.

Hasonló helyzetben pedig akármennyire nem nevezhető megoldásnak, néhány férfi a kedves szavakat máshol kezdi keresni, és könnyen lehet, hogy meg is találja a hiányolt törődést egy szeretőnél. Hiszen nemcsak a szex miatt vágynak másik nőre, sokkal inkább azért lépnek félre, mert érzelmi szinten nem kapnak meg valamit, ami fontos a számukra, de azért a biztonságot adó kapcsolatot nem szeretnék felrúgni.

Amennyiben ezt szívesen elkerülnéd, ügyelj arra, hogy ne legyen megoldatlan probléma közöttetek, ami bárkiben is tüskét hagyhat, és ezzel együtt ne becsüld alá az apró kedvességek jelentőségét. Ha évek múltán sem csak egy kézlegyintéssel intézed el, ha a pároddal valami fontos történt, ő sem fogja máshol keresni az érdeklődést.

A férfiasság bizonyítéka

Míg a kapcsolat elején elég egyetlen pillantás ahhoz, hogy a nő hihetetlenül dögösnek, a pasi pedig ellenállhatatlannak érezze magát, idővel ezek az érzések is veszítenek intenzitásukból. Ideális esetben azonban sosem múlik el teljesen a varázsa annak, ha elégedetten végigsimítod partnered felsőtestét, és a fülébe suttogod, mennyire tetszik neked.

Ha azonban valaki úgy érzi, hogy többé nem tud hatni partnerére, mint férfi, előfordulhat, hogy máshol kezdi keresni azokat az impulzusokat, melyek feltornázhatják az önbizalmát. Erre a sebre pedig sok férfi számára a szerető jelenti a gyógyírt, hiszen, ha másvalakinek kell, és szexuálisan bizonyítani tud, az máris elégtételt jelenthet. Amennyiben szeretnéd elkerülni, hogy a te párod emiatt keresse egy másik nő kegyeit, ügyelj arra, hogy a lelke mellett a férfi önérzetének is biztosítsd a törődést.

Közvetve ezt elérheted azzal is, ha magadnak kedveskedsz egy-két rendkívüli fehérneművel, hiszen a csábító végeredmény minden bizonnyal párod libidójára és hiúságára is jó hatással lehet. A hálószobai praktikák mellett azonban arról se feledkezz meg, hogy a férfinak szüksége lehet a lovagias gesztusokra is: hogy adott esetben ő állja a számlát az étteremben annak ellenére, hogy közös kasszán vagytok.

Kiderült a megcsalás?

Nemcsak gyanítod, hogy rajtad kívül más nő iránt is érdeklődik partnered, de tudod, hogy megcsalt? Ha szükséged van néhány tippre, hogy mit tegyél a nehéz helyzetben, nézd meg videónkat! Kánya Kata társkeresési szakértőnk segítségedre lesz tanácsaival.

Nincs tisztelet

Nem szép dolog a viszonyokat, a szeretőket és a megcsalást az üzleti életre fogni, de bizony az is előfordulhat, hogy azért futtat párhuzamosan két szálat a férfi, mert attól a bizonyos másik nőtől a szakmai megértést kapja meg. Nem csoda, hogy a viszonyok 40%-a a munkahelyen szövődik, hiszen míg a partner nehezen érti meg a túlórát, és néhány hónap folyamatos munka után késő este kedves ölelés helyett  érthető módon panasszal várja a férfit, addig a munkatárs-szerető mindezt elfogadja.

Különösen akkor, ha a túlórából néhány lopott perc a viszony ápolására megy. A munkahelyi szerető legnagyobb vonzereje a megértés és a szakmai tisztelet, ha azonban ezt otthon is megkapja a férfi, nem lesz oka a fénymásolóban a titkárnő szoknyája alá kacsintgatni. Természetesen a látványosan munkaügynek hazudott, randigyanús alkalmak felett nem kell elsiklanod, de, ha szeretnéd csak a magadénak tudni párodat, próbáld a szakmai életét is megérteni.

Egy előléptetés esetén ne azt lásd csak, hogy ez megint mennyi elfoglaltságot jelent, hanem légy büszke rá, és örülj a sikereinek, amiért megdolgozott. Még az is lehet, hogy, ha nem csak az irodában kapja meg azt az elismerést, amire vágyik, a jövőben igyekszik majd többet otthon lenni.

Ezt is szeretjük