Unatkozó nagyi és zokogó szerelmespár - Ezek voltak a 2017-es év legjobb esküvői fotói

Megható, örömteli és néha vicces pillanatokat örökítettek meg a fotók.

2017 esküvői fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha eljön egy pár életében a nagy nap, akkor sokszor legszívesebben minden egyes pillanatát megörökítenék, hogy később is visszanézhessék, és újra átélhessék a képeken keresztül életük egyik legboldogabb eseményét. Ezt a fotósok is jól tudják, ezért is van az, hogy minden esküvőn rengeteg gyönyörű kép készül.

A profik ráadásul képesek olyan perceket, mozzanatokat is észrevenni, melyeket más nem, és olyan csodás felvételeket készítenek, melyekért biztosan örökké hálás lesz a szerelmespár.

2017 legjobb esküvői képei

Mivel minden kép egy kicsit különböző, még a párnak sem könnyű kiválasztani a saját kedvenceit. Arról már nem is beszélve, mi történne, ha több ezer esküvői fotó közül kellene válogatni. A Junebug Weddings-nek viszont nagy nehezen, de sikerült meghozni a döntést kilencezer, a világ minden tájáról érkezett meseszép fotó között. Most nyilvánosságra is hozták a legszebbeket a 2017-es évből. A toplistások közt vannak lélegzetelállítóan szépek, meghatóak, de viccesen imádni valóak is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük