13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágysz
A kapcsolatok működéséért egy idő után tudatosan is tenni kell. Nézd meg, mit!

Dia

 	Kezdetek 	Amikor megszokottá válik a kapcsolat, érdemes felidéznetek a kezdeteket, és a hozzá társuló érzelmeket. Megszervezhetitek újra az első randit is. 	Kapcsolódó cikk: 	Meg tudod tartani a pasit? »

Kezdetek

Amikor megszokottá válik a kapcsolat, érdemes felidéznetek a kezdeteket, és a hozzá társuló érzelmeket. Megszervezhetitek újra az első randit is.

Kapcsolódó cikk:
Meg tudod tartani a pasit? »

Dia

 	Otthoni elegancia 	Egy idő után természetes, ha otthon nem hozod mindig a legjobb formád, de törekedhetsz rá, hogy itt is adj magadra. Bár van, aki úgy tartja, a férfiak nem figyelnek a női öltözködésre, valójában észreveszik a különbséget. A csinos ruha itt is sokat számít. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt tedd, hogy hűséges legyen a párod »

Otthoni elegancia

Egy idő után természetes, ha otthon nem hozod mindig a legjobb formád, de törekedhetsz rá, hogy itt is adj magadra. Bár van, aki úgy tartja, a férfiak nem figyelnek a női öltözködésre, valójában észreveszik a különbséget. A csinos ruha itt is sokat számít.

Kapcsolódó cikk:
Ezt tedd, hogy hűséges legyen a párod »

Dia

 	Közös programok 	Ha idő szűkében vagytok nem mindig kézenfekvő beiktatni a kikapcsolódást, de figyeljetek arra, hogy ne minden hétvége a takarítással és a tévézéssel menjen el, olykor ki is mozdulhattok . 	Kapcsolódó cikk: 	A mostani pároddal maradsz életed végéig? »

Közös programok

Ha idő szűkében vagytok nem mindig kézenfekvő beiktatni a kikapcsolódást, de figyeljetek arra, hogy ne minden hétvége a takarítással és a tévézéssel menjen el, olykor ki is mozdulhattok .

Kapcsolódó cikk:
A mostani pároddal maradsz életed végéig? »

Dia

 	Erotika 	Ne feledkezzetek meg az erotikáról sem. A megszokott puszi helyett adj alkalmanként egy szenvedélyes csókot, és persze a csábítás se maradjon el. 	Kapcsolódó cikk: 	5 rafinált előjáték »

Erotika

Ne feledkezzetek meg az erotikáról sem. A megszokott puszi helyett adj alkalmanként egy szenvedélyes csókot, és persze a csábítás se maradjon el.

Kapcsolódó cikk:
5 rafinált előjáték »

Dia

 	Játék 	Felnőttként könnyű elfeledkezni a játék fontosságáról, pedig nemcsak kikapcsolódásra és időtöltésre jó. A léleknek szüksége van rá, de a feszültség levezetésére is alkalmas, ráadásul összekovácsoló ereje van. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire vagy szerethető? »

Játék

Felnőttként könnyű elfeledkezni a játék fontosságáról, pedig nemcsak kikapcsolódásra és időtöltésre jó. A léleknek szüksége van rá, de a feszültség levezetésére is alkalmas, ráadásul összekovácsoló ereje van.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire vagy szerethető? »

Dia

 	Érintés 	Az apró érintésektől az ölelésig széles a skála, alkalmazd őket minél gyakrabban, ha el akarod mélyíteni a bizalmat és az intimitást.

Érintés

Az apró érintésektől az ölelésig széles a skála, alkalmazd őket minél gyakrabban, ha el akarod mélyíteni a bizalmat és az intimitást.

Dia

 	Mondd el! 	Ha valamit jól esne kimondanod, akkor tedd meg, akár problémáról, akár dicséretről van szó. Beszélj arról, aminek örülsz és ami elszomorít, ne tartogasd magadban. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt a mondatot utálják a legjobban a férfiak »

Mondd el!

Ha valamit jól esne kimondanod, akkor tedd meg, akár problémáról, akár dicséretről van szó. Beszélj arról, aminek örülsz és ami elszomorít, ne tartogasd magadban.

Kapcsolódó cikk:
Ezt a mondatot utálják a legjobban a férfiak »

Dia

 	Egyedüllét 	A külön töltött idő legalább olyan fontos, mint az együttlét, és jó hatással van a kapcsolatra. Teremtsetek magatoknak mindketten lehetőséget a külön időre. Ez abban is segít, hogy ne a másiktól várd, hogy értelmet adjon az életednek, vagy felvidítson, hanem tedd meg magadért, amit tudsz.

Egyedüllét

A külön töltött idő legalább olyan fontos, mint az együttlét, és jó hatással van a kapcsolatra. Teremtsetek magatoknak mindketten lehetőséget a külön időre. Ez abban is segít, hogy ne a másiktól várd, hogy értelmet adjon az életednek, vagy felvidítson, hanem tedd meg magadért, amit tudsz.

Dia

 	Dicséret 	A férfiak különösen értékelik a dicséretet, mert gyakran tettekkel fejezik ki a szeretetüket, és az elismerésből tudják, hogy célba ért. Na és persze, az érzékeny önbecsülésüknek is sokat számít. 	Kapcsolódó cikk: 	8 jel, hogy szerelmes a pasi »

Dicséret

A férfiak különösen értékelik a dicséretet, mert gyakran tettekkel fejezik ki a szeretetüket, és az elismerésből tudják, hogy célba ért. Na és persze, az érzékeny önbecsülésüknek is sokat számít.

Kapcsolódó cikk:
8 jel, hogy szerelmes a pasi »

Dia

 	Ünneplés 	Rendszeresen találjatok alkalmat az ünneplésre, és ne söpörjétek a szőnyeg alá a születésnapokat, évfordulókat, sikereket. Nem kell mindig nagy feneket keríteni nekik, de emlékezzetek meg a különleges napokról akár egy koccintással. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyi időt töltesz a pároddal? Ennyi lenne az ideális »

Ünneplés

Rendszeresen találjatok alkalmat az ünneplésre, és ne söpörjétek a szőnyeg alá a születésnapokat, évfordulókat, sikereket. Nem kell mindig nagy feneket keríteni nekik, de emlékezzetek meg a különleges napokról akár egy koccintással.

Kapcsolódó cikk:
Mennyi időt töltesz a pároddal? Ennyi lenne az ideális »

Dia


            	Humor
            	A humor felszabadító ereje olykor még a rázós helyezetekben is a segítségetekre siethet, a tét nélküliekben pedig különösen érdemes bevetni egy kis nevetést - akár egészségügyi céllal. Nem árt, ha ismeritek a feszültségoldásnak ezt a módját, és néha tudtok nevetni magatokon is.

Humor

A humor felszabadító ereje olykor még a rázós helyezetekben is a segítségetekre siethet, a tét nélküliekben pedig különösen érdemes bevetni egy kis nevetést - akár egészségügyi céllal. Nem árt, ha ismeritek a feszültségoldásnak ezt a módját, és néha tudtok nevetni magatokon is.

Dia

 	Közös tervek 	A közös tervezés, de főleg a közös ügyért való munka összekovácsol és egymásra hangol, ráadásul beleszoktat az együttes problémamegoldásba is. Lehet szó egy nyaralás megtervezéséről is, a lényeg, hogy megbeszéljétek és felosszátok a szerepeket. 	Kapcsolódó cikk: 	4 apró jel, amiből kiderül, hogy a kapcsolat hosszútávú lesz »

Közös tervek

A közös tervezés, de főleg a közös ügyért való munka összekovácsol és egymásra hangol, ráadásul beleszoktat az együttes problémamegoldásba is. Lehet szó egy nyaralás megtervezéséről is, a lényeg, hogy megbeszéljétek és felosszátok a szerepeket.

Kapcsolódó cikk:
4 apró jel, amiből kiderül, hogy a kapcsolat hosszútávú lesz »

Dia

 	Munkamegosztás 	A szerepek felosztása a hétköznapokban is fontos. Mindig abból induljatok ki, hogy kinek melyik feladat a testhezállóbb. Ebben is adódhat konfliktus, de ha kell, kössetek virtuális szerződést és hozzatok szabályokat az elvégzésére.

Munkamegosztás

A szerepek felosztása a hétköznapokban is fontos. Mindig abból induljatok ki, hogy kinek melyik feladat a testhezállóbb. Ebben is adódhat konfliktus, de ha kell, kössetek virtuális szerződést és hozzatok szabályokat az elvégzésére.

Blog.hu ajánló
Fotó: