18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 rafinált előjáték, amit a férfi garantáltan imádni fog (18+)

Bár a férfiak legtöbbje nem híve az előjátéknak, de van, amire egyikük sem mond nemet.

Az előjátékot sok férfi hajlamos a szükséges minimumra redukálni, pusztán egy funkcionális lépésnek tekinteni a cél érdekében. Ez nem azt jelenti, hogy rád ne törhetne olyan hevességgel a vágy, mint a férfira, és ne fordulna elő, hogy egyből a lényegre akarj térni. Hosszú távon mégsem érdemes hanyagolnotok az előjátékot, mert ha kellőképpen előkészítitek a terepet, sokkal intenzívebb orgazmusban lehet részetek, és sokkal inkább egymásra tudtok hangolódni.

Az előjáték lehetőséget ad arra, hogy megismerd nemcsak a párod testét, hanem kitapasztald azt is, hogy te mire vágysz tőle, és tisztába jöjjetek azzal, mi az, ami jólesik a másiknak, és mi az, ami nem. Az előjáték során érezheti mindkét fél igazán, hogy a másik mennyire vágyik rá, illetve mennyire élvezi a kényeztetését.

Mivel a férfiak számára gyakran a szex is az érzelemkifejezés eszközei közé tartozik, fontos számukra, hogy lehetőséget kapjanak a bizonyításra.

Persze, nem mindenki az előjátékot tekinti a bizonyítás első számú terepének, de ennek során adhatod kezébe a gyönyöröd kulcsát. Ha fokozod a feszültséget, feszegeted kicsit a határokat, az eredmény biztosan nem marad el. Kipróbálhatod, hogy valamennyi időkeretet szabsz a bevezetésnek, aminél előbb nem térhettek a lényegre. Nézd meg, mely előjátékok válnak be leginkább a pasinál!

Szerepjáték

Sok férfi imádja a szexi szerepjátékokat, melyek tartozékai lehetnek az izgalmas jelmezek, kiegészítők is. Ám nem csak a különleges jelmez lehet a helyzet kulcsa. Ha nincs kedved ápolónőnek vagy rendőrnőnek öltözni, akkor szokatlan forgatókönyvekkel is különleges atmoszférát teremthetsz. Inspirációt meríthetsz az erotikus irodalomból is. Tehettek úgy, mintha épp csak most ismertétek volna meg egymást. De akkor következetesnek kell lennetek a játékban.

Találkozzatok egy szórakozóhelyen, mint két idegen. Tegyetek úgy, mintha csak akkor ismerkedtetek volna meg, beszélgessetek, rendeljetek italt, és ha minden jól megy, a végén a hálószobában köthettek ki.

Mindent a szemnek

Köztudott, hogy a férfiakat vizuális érzékenységük milyen kiszolgáltatottá teheti bizonyos helyzetekben. Ilyenkor irányíthatóvá válnak, és megszűnik a beszámíthatóságuk - mindezt arra használhatod, hogy a kedved szerint alakítsd az eseményeket. Egy érzéki sztriptíz minden férfit odaszögez az ágyhoz. Hozzákezdhetsz úgy is, hogy minél több ruhadarab van rajtad, de úgy is, hogy csak néhány dolgot viselsz, melyektől iszonyúan lassan szabadulsz meg. Egyenként vedd le a ruhadarabokat, és néha húzd el a férfi előtt a mézesmadzagot egy-egy izgalmas villantással.

Zuhany

A zuhany nem véletlenül az egyik legkedveltebb szexhelyszín, hiszen minden körülmény adott az érzékek feltüzeléséhez. Csábítsd be a zuhanyzóba a pasit, akár a sztriptíz folytatásaként, akár úgy, hogy már a szobában elhagysz magad után egy-két fontos ruhadarabot. Ezután kezdj el zuhanyozni, majd ha a párod is megszabadult a ruháitól, és belépett melléd, add a kezébe a zuhanyt, és mondd neki, hogy fürdessen meg, de nem használhatja a kezét. Csorgathat rád tusfürdőt, de ezt leszámítva csak a zuhany áll rendelkezésére. De az is lehet, hogy te kezded el őt fürdetni, neki pedig követnie kell rajtad a mozdulataidat, afféle tükörjátékként. Emellett játszhattok a víz hőmérsékletével és a ritmussal is.

Öt perc csók

A szenvedély hevében hajlamosak lehettek arra, hogy megfeledkezzetek a csókokban koncentrálódó, bizsergő érzékiségről, mely az együttlét legerotikusabb része lehet. Ezért egy alkalommal csókolózzatok legalább öt percig. Miután puhán a szájához érintetted a szádat, várd meg, míg átsiklik a nyelve, és csak a nyelvhegyeddel érintsd meg. Ezután térképezd fel a száját. Bízd rá magad az érzéseidre, és azt tedd, amit a pillanat hoz. Ha letelt az öt perc, tovább is kalandozhatsz a száddal, a kezedet viszont nem muszáj használnod. Próbáld ki a szopogatást és a harapásokat a különböző területeken, a fülön, az ujjakon, a nyakszirten és a hát felső részén, vagy a comb belső oldalán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bekötött szemmel

A párod vetkőztessen le, majd egy selyemsállal kösse be a szemedet. Ezután kényeztessen, ahogyan csak akar, és ott, ahol akar. Használhat bármit, amihez kedve van. Igénybe vehet tárgyakat, tollat vagy az ujjait, a nyelvét, és akár a pénisz tetejét is, de a lényegre nem kerülhet sor. Mivel nem látod, mit csinál, nem fogod tudni megmondani, mi lesz a következő lépése, és mik a szándékai. Így minden egyes mozdulata izgató meglepetés lesz, mely közelebb vihet a gyönyörhöz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük