18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tűzforró, pasiőrjítő előjáték vetkőzés és szex nélkül

Próbáld ki!

Nem csak a férfiasságát veheted célba, ha el akarod csábítani a pasit. Légy kegyetlen és ellenállhatatlan!

A jó szex nem a behatolással kezdődik. A női orgazmus szempontjából kulcsfontosságú az előjáték, ám a pasi oldaláról sem elhanyagolható, hogy milyen praktikákkal alapozzátok meg az együttlétet. Valójában le sem kell vetkőznötök ahhoz, hogy féktelen lángra lobbanjon a szenvedély, ugyanis a vágy annál erősebb lesz, minél inkább kínálod magad, de egyben elérhetetlennek is tűnsz.

Ezt pedig a legkönnyebben úgy érheted el, hogy minden szemérmetlen izgató praktikát bevetsz, anélkül, hogy konkrét szexuális kényeztetésbe kezdenél. Íme, a legjobb tippek!

Nyilvános helyen

A ráhangolódást nem csak a lakás négy fala között lehet elkezdeni. Ha az utóbbi időben sok volt a munka, a bezártság, a fásultság, nincs kizárva, hogy a kimozdulást és a szexuális életetek felpörgetését egyazon napra tervezitek.

Amennyiben egy buliban köttök ki, a tánc már maga tökéletes előjáték lehet, különösen, ha szabadjára engeded a gátlásaidat, és úgy mozogsz partnered karjaiban, mintha ez a három perc állna rendelkezésedre a vonzó idegen elcsábítására. Hidd el, a trükk hatásos: ha elég közel bújsz hozzá, egy-egy kacér csípőmozdulatod eredményét a nadrágján keresztül is érezni fogod. Az irigy tekintetekkel pedig ezúttal ne törődj.

Ha buli helyett csendes ülős programot eszeltetek ki, akkor sem kell hazáig várnod a kacérsággal. Feltéve, hogy nem a város egyik legelegánsabb éttermében vacsoráztok, hanem egy füstös kis kávézóban romantikáztok, az asztal és a félhomály rejtekében szabad utat engedhetsz a lábaidnak. A filmekben már bizonyára számtalanszor láttad a cipőből kibújós technikát: indulj el te is a nadrágja mentén fölfelé, és merészkedj addig, amíg ő be meri vállalni!

Szexbeszéd

Nemcsak tettekkel lehetsz izgató, de a szavaknak is mágikus hatásuk van. Nyilvános helyen a párod fülébe súghatod, hogy mit tervezel vele otthon, amennyiben pedig már a négy fal között vagytok, merészebb kifejezéseket is bevethetsz. A szexbeszéd titka, hogy vetkőzd le a szemérmességet: nem kell csúnya szavakat használnod, az is roppant izgató lesz, ha virágnyelv helyett a nevén nevezitek vágyaitokat! Amennyiben többet szeretnél megtudni arról, hogy mi az a közvetlen szóhasználat, ami még izgatónak számít, olvasd el cikkünket!

15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csók

A csók az érzékek játéka. Valószínűleg mindenki emlékszik élete első csókjára, melynek hatása elsöprő volt, és a nyomában pillangók keltek életre gyomortájékon, a vágyról nem is beszélve. Azonban nem csupán az első alkalommal, később is, különösen a kezdeti időszakban van varázslatos ereje a csóknak. Bár idővel a legtöbb párnál háttérbe szorul, a nyelvjáték valójában mindig is az egyik legjobb vágykeltő lesz.

A keleti tanok szerint ennek oka az, hogy az ajkak közvetlen összeköttetésben állnak a nemi szervekkel - akár igaz ez, akár nem, az tagadhatatlan, hogy egy érzéki csók után igen nehéz bármi másra gondolni, mint a szexre. Ráadásul az ajakjáték temperamentuma arról is árulkodik, hogy milyen hangulatban vagytok épp: romantikus, intim közelség vagy éppen heves, a ruházataitok varrását is próbára tevő együttlét várható a továbbiakban.

Izgasd még tovább!

Ha kíváncsi vagy, hogy a ruha levétele után hogyan érdemes folytatni, nézd meg videónkat! Próbáld ki az izgató tippeket, és feledhetetlen élményben lesz részetek.

Feszegesd a határokat

Ha szeretnél a legvégsőkig elmenni, amíg vetkőzés nélkül teheted, a következő állomás a petting. Ennek keretei között bárhogy izgathatjátok egymást, feltéve persze, hogy a ruha marad. Olaj lehet a tűzre, ha szorosan közel kerültök egymáshoz az ágyban, úgy, ahogy ruha nélkül tennétek, és amennyire a textil engedi, kezeitekkel megpróbáljátok felfedezni a legérzékenyebb testrészeket. Egy kicsit a nadrág pereme alá is beférkőzhetsz ujjaiddal, de ne csak a pasi combjainak közére koncentrálj.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Finoman harapdáld a nyakát, simogasd a hátát - ebben az esetben pólót felhúzni is ér - és persze továbbra se feledkezzetek meg a csókról. Ha már eljött az a pillanat, hogy a ruha tovább nem maradhat, ne siesd el a dolgot: először csak a nadrágot hámozd le partneredről, és játszadozz vele még tovább úgy, hogy az alsó rajta marad. Garantáltan téged is lázba hoz ez a lassú játék, így mire sor kerül a behatolásra, mindketten észveszejtően kívánjátok majd egymást.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük