18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

10 forró orális szextipp
18 éven felülieknek!
Alapszabály, hogy csináld jól. Ezt fűszerezheted egy-két vadító praktikával, majd élvezd a reakciót, ami a szinte biztos viszonzás.

Az orális szex minden pasi kívánságlistájának elején szerepel. Egyszerűen imádják. Nem mindegy azonban, hogyan csinálod. Néhány apró trükkel az őrületbe kergetheted. Ami már csak azért is jó, mert alig várja majd, hogy viszonozza.

1. Élvezd!

Szeretned kell, amit csinálsz. Úgy tekints erre, mint örömforrásra, ne úgy, mintha valaminek a feltétele lenne, és nemsokára úgy kell levakarnod magadról a pasid nedveit. Nincs kiábrándítóbb, mint egy finnyás nő.

2. A nagy dobás

Ne annyiból álljon a dolog, hogy ráveted magad, és az életet is kiszívod belőle. Egy kis jól helyezett csókolgatás, nyalogatás a belső combján és a heréin csodákra képes. Lassan vonulj felfelé a péniszén a hegyéig nedves nyelveddel, miközben finoman a heréket masszírozod. Ezek után kezes bárány lesz.

3. Használd a kezed!

Ez az akció nem csak nyelves figyelmesség, használd a kezed is, az egész szád, és bármilyen kéznél lévő kiegészítőt. A szád lehet, hogy túl gyengéd neki, így órákig tarthatna az akció. Egy-két határozottabb kézmozdulat meghozza a hatást.

4. Egyszerre csak egy cukorka!

Ha kinyitsz egy doboz gumicukrot, és az egészet egyszerre az arcodba tömöd, nem sok örömöd telik benne. Ez ugyanígy működik a pasid kényeztetésekor. Lassíts kicsit, csak nyugodtan. Hálás lesz érte. Persze ne hagyd elaludni, elég, ha csak pihenőt adsz neki.

5. Nem kell hosszan

Már addig izgattad, hogy könyörög a főfogásért. Minden férfi különböző, de általában a gyengéd orális szex egy határozott kézimunkával párosítva szinte mindig működik. Használd a nyálad síkosítónak.

6. Csak óvatosan

Keringenek horrortörténetek a fogazásról, illetve olyan erős kézimunkáról, hogy egy szkanderbajnok is kétségbe esne tőle. Gondolj arra, amit te szeretsz. Ha nem kell ütvefúró a csiklódnak ahhoz, hogy élvezz, akkor valószínűleg a párodnak sem kell kemény stimuláció.

7. Hűvös kényeztetés

Ilyen melegben minden hűtőszekrényben van jégkocka. Vegyél ki egyet, vedd a szádba, amíg a nyelved le nem hűl. A látvány sem utolsó, de ha a hideg nyelveddel érinted a legérzékenyebb pontját, valószínűleg olyan extázisba kerül, amelyről eddig csak álmodott.

8. Végjáték

Ahogy a férfi közeledik a csúcsponthoz, a herezacskón a bőr összehúzódik, és megváltozik a légzése is. Tartsd a ritmust, miközben a nyelveddel, kezeddel vagy a száddal stimulálod a heréit, és jutalmad nem marad el. Ha nem szereted lenyelni, helyezd a hangsúlyt a látványra: élvezzen a melledre, és akkor biztos, hogy nem fog panaszkodni.

9. Utójáték

Eléggé magától értetődő. Ne csak annyi legyen, hogy megadod a párodnak, amit akar, aztán megtörlöd és kiöblíted a szád. Egy kis utójáték csodákra képes.

10. Tippek tőled, neki

A férfiak hajlamosak megfeledkezni arról, hogy kölcsönkenyér visszajár. Tudasd vele, hogy a furulyaóráért cserébe te is elvársz egy nyelvleckét. Ez a 21. század, gondolj az emancipációra.

Ne felejtsd el, minden férfi hálás azért, ha instruálják. Ha elmondod, neked hogy jó igazán, akkor úgy fog tenni. Ne szégyelld a vágyaidat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük