18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

10 ágyrengető szextipp (18+)
A jó szexhez idő és energia kell, mert hamar ellaposodhatnak a kezdetben tüzes együttlétek. Mit tegyél, hogy fenntartsd a kezdeti lelkesedést?

Következik tíz tipp a jobb szexért, ami a jövőben őrzi majd a lángot köztetek.

1. Kösd be a szemét!

A szexuális öröm sokdimenziós, de a legfontosabb nemi szerv mégis az agy. Ha egy érzékszerv kikapcsol, az agy egy másik szerv erősítésével kompenzál. Például egy süket ember látása, hallása és szaglása érzékenyebb.

Ezt kihasználhatod úgy, hogy bekötöd a párod szemét, ezzel erősítve más érzékeit. Fogalma sem lesz róla, hogy mit akarsz csinálni, ez az izgalom ki fogja hegyezni. Csiklandozhatod egy tollal vagy a nyelveddel, de csak finoman, hogy ne terheld túl az idegvégződéseket, amik most sokkal érzékenyebbek!

2. Irányítsd!

Egy idő után azt hiheted, hogy a párod kényeztetésének minden módját ismered, ez azonban általában nem igaz. Mindig lesz valami, amit nem próbáltatok még ki, és mindig lesz valami, amit máshogy is csinálhattok. Tartsatok órákat egymásnak, ahol nem arra gondoltok, hogy mindent tudtok a másikról. Mondjátok el, hogy mi az, amit nem próbáltatok még, de szeretnétek, és ne finomkodjatok. Meg fogtok lepődni, hogy mennyi mindent nem tudtok a másikról.

3. Masszázs

A finom érintés nagyon pihentető és nagyon izgató is a partnerednek, ezért is került fel a listára. Mindenkinek vannak érzékeny pontjai, ha nem is sok. A masszázs segíti az energia áramlását a testben, és a szexuális energia sem kivétel ez alól. Egy érzéki masszázs megnyithatja a testét egy nagyon intenzív orgazmus előtt, és sokkal jobb lesz a szex, ha ilyen módon el tudod lazítani a partnered. De ne vidd túlzásba a pihentetést, mert a végén még elalszik. A kulcs az, hogy a teste lazuljon, de az érzékei élesedjenek. Finom érintés a nagyobb izmokon, onnan lehet levándorolni a feneke és az intim zónái felé.

4. Öltözzön fel!

Sokaknak egyszerű másvalaki bőrébe bújni. Ennek megvannak az előnyei, ha nem csak viccből csinálják. Más bőrébe bújva annyit tesztek, hogy engedélyt adtok a másiknak arra, hogy máshogy viselkedjen, mint szokott, és ki lehet próbálni új dolgokat is. A nők jobban szeretnek öltözködni, mert élvezik, és végre van ürügy arra, hogy sokáig öltözködjenek és sminkeljenek.

5. Mondd el neki a fantáziáid!

Az egyik legjobb szexi játék. Javítja a kommunikációt, ami nagyon fontos ahhoz, hogy jobban megértsétek egymást. És igen, valószínűleg meg fogsz lepődni, hogy mik jönnek ki a száján. De ne a húzós dolgokkal kezdj, és főleg ne mondj olyan dolgokat, amikben nem vagy biztos, vagy nem gondoltál át kellőképpen.

6. Játsszatok egy játékot!

Kapj elő egy pakli kártyát, és játsszatok vetkőzős pókert. Ez olyasmi, amit szívesen játszottál volna gimiben - ha lett volna jelentkező és alkalom -, de felnőttként tényleg izgalmas. Ha már mindketten meztelenek vagytok, vagy legalábbis majdnem, akkor jön az igazán jó rész: aki nyer egy körben, az megmondhatja a vesztesnek, hogy mit csináljon vele. Így a vesztes is jól jár, és kérhetsz olyat is, amit még nem csináltatok soha.

7. Mocskos beszéd

A mocskos beszéd évezredek óta felizgatja az embereket, mert olyasmi van benne, ami más szexi játékban nincs: szavak. A szavak mindenképpen reakciót váltanak ki, és a szavak jelentésétől függően felrázhatják az érzelmeket, és leküldhetik a vért a test bizonyos részeibe. Kezdd semleges témákkal, például, hogy milyen érzés a testében lenni, mennyire élvezed, és hogy mit csinálsz vele legközelebb. De ne ragadtasd el magad, mert első alkalommal, gyakorlat híján rosszat szólhatsz, és az egész átmehet káromkodásba. Úgyhogy gyakorolj, figyeld a reakcióit. Ha jól csinálod, nagy élményben lesz részetek.

8. Próbáljatok ki egy új pózt!

Már tudod két módját annak, hogyan juttasd a csúcsra. Ezeket csinálod folyamatosan, mert működnek, ez még nem baj. De ha soha nem próbáltok ki valami újat, akkor honnan tudod, hogy az nem működne? Az emberi test csodálatos, úgyhogy a fantáziádra hagyatkozva rengeteg dolgot kitalálhatsz. Már a helyszín megváltoztatása is eszméletlen eredményekkel járhat, például egy mosógép, egy pad vagy egy asztal.

9. Használjatok péniszgyűrűt!

A péniszgyűrű lassabban engedi ki az áramló vért az erekció folyamán, tehát tovább marad kemény, sőt, keményebb is lesz.

Egy nagyon kemény pénisz máshogy – jobban – stimulálja a belső részeidet, ráadásul a gyűrű jól néz ki, és aránylag olcsó is.

10. Próbáljátok ki egy új helyen!

Egy új helyszínen sok izgalmas dolgot lehet csinálni. Elmehettek kocsival valami eldugott helyre, ahol azért megvan az a bizonyos izgalom, hogy rajtakaphatnak.

De a nyilvános helyek mellett az is elég lehet, ha csak otthon átvonultok egy másik szobába. A lehetőségek tárháza végtelen, milliónyi hely van az ágyatokon kívül.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük