Így készül a házi tormakrém

A húsvéti sonka és fonott kalács mellől nem hiányozhat egy kupac ízletes torma. Hagyd a bolti változatot, és készítsd el magad!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tányéron előkészített húsvéti fogások nem teljesek, ha nem fekszik mellettük egy kis kupac torma.

A finom ételízesítőt akár a boltban is megvásárolhatod, de akkor az igazi, ha te magad készíted el.

Próbáld ki mesés receptünket, amelyet percek alatt elkészíthetsz. Csak készülj fel előre, mert a tormától - a hagymához hasonlóan - könnybe lábad a szemed.

Házi torma

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál citromlé
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • 1 evőkanál lereszelt tormagyökér
  • fél kiskanál cukor

A lereszelt tormára csepegtesd rá a citromlevet. A főzőtejszínt verd kemény habbá, majd keverd hozzá a cukrot, és ízlésed szerint sózd meg.

Keverd hozzá a tormát a tejszínhabhoz, végül hűtsd le az egészet, majd a húsvéti sonkával tálald.

A 10 legfinomabb vendégváró sütemény: gyorsan finomat

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük