Így készül a házi tormakrém
A húsvéti sonka és fonott kalács mellől nem hiányozhat egy kupac ízletes torma. Hagyd a bolti változatot, és készítsd el magad!

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Gigi Hadidról meseszép fotók készültek: talán sosem volt még ilyen nőies a modell »

Mi történt már megint Nicole Kidman arcával? Átlátszó ruhája sem vonja el róla a figyelmet »

Szorítja, nyomja a lábad a cipő? Okos trükkök, melyekkel kényelmessé teheted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tányéron előkészített húsvéti fogások nem teljesek, ha nem fekszik mellettük egy kis kupac torma.

A finom ételízesítőt akár a boltban is megvásárolhatod, de akkor az igazi, ha te magad készíted el.

Próbáld ki mesés receptünket, amelyet percek alatt elkészíthetsz. Csak készülj fel előre, mert a tormától - a hagymához hasonlóan - könnybe lábad a szemed.

Házi torma

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál citromlé
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • 1 evőkanál lereszelt tormagyökér
  • fél kiskanál cukor

A lereszelt tormára csepegtesd rá a citromlevet. A főzőtejszínt verd kemény habbá, majd keverd hozzá a cukrot, és ízlésed szerint sózd meg.

Keverd hozzá a tormát a tejszínhabhoz, végül hűtsd le az egészet, majd a húsvéti sonkával tálald.

Ezt is szeretjük