A legjobb nyuszis játékok a neten
Ha már nem bírod a munkát idegekkel
Már csak néhány nap van húsvétig, de az idő lassan megy a munkahelyen. Kivéve, ha közben játszol is egy kicsit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hosszabb szünidővel kecsegtető húsvétig még van pár nap, amit muszáj munkával töltened.

Azonban, hogy az idegeidnek mindez kicsit komfortosabb legyen, vezesd le a stresszes időszakot egy kis szórakoztató pihenéssel! Íme, a legjobb nyuszis játékok!

Mi a különbség?

Úgy gondolod, hogy a te figyelmedet semmi nem kerüli el? Akkor kamatoztathatod ezt a tudásod az Easter Bunny című játékban, ahol a két kép közötti különbségeket kell észrevenni. A feladat csak elsőre tűnik egyszerűnek, valójában nem is olyan könnyű felfedezni az apró eltéréseket, ám, ha mégis sikerül, azért plusz pont jár. Ezzel a játékkal nemcsak a húsvét előtti hajszából kapcsolódhatsz ki, de még az agyadat is felturbózhatod.

Új feladatkör

Ha azt gondolod, hogy a húsvéti nyuszinak van a legkönnyebb dolga a világon, akkor tévedsz. Ahhoz, hogy a réten összegyűjtse a tojásokat, meg kell küzdenie a természet állította akadályokkal, és olykor az ugrólábait is be kell vetnie, ha szeretne egy-egy darabot megszerezni. Egy újabb Super Mario-tematikára épülő játék, melyben a húsvéti nyuszi bőrébe bújva kell minél több tojást megszerezned.

Tojáspásztor

A Whomp játék újabb bizonyíték arra, hogy a húsvéti nyuszi dolga korántsem egyszerű. Az ő feladata ugyanis, hogy a tojások egészen húsvét napjáig épségben megússzák, hiszen a gyerekek számítanak az ajándékra.

Csakhogy az ürgék maguknak szeretnék a tojásokat, ezért a tapsifüles két kezében kalapácsokat tartva figyeli, ahogyan a föld alól előbukkannak a kis rablók. Neked csak az a dolgod, hogy odavezesd az ünnep sztárját, és segíts neki, hogy fejbe kólinthassa a kellemetlenkedő rágcsálókat.

Kapd el!

A csirkékkel együttműködve kell megszerezned a hímes tojásokat - mint húsvéti nyuszi -, de a feladatod nem egyszerű, ugyanis a zsákodat folyamatosan ürítened kell, miközben a csipogó szárnyasok megállás nélkül dobálják neked a tojásokat. A cél, hogy minél többet elkapj, de arra ügyelj, hogy, ha három tojás a fűben végzi széttörve, nem te leszel minden idők legmegbízhatóbb húsvéti nyula.

Neked melyik játék tetszik a legjobban?

Ezt is szeretjük