Páratlan szépség Zsurzs Kati 27 éves lánya - Fanni énekesnő lett
Fotókon Zsurzs Kati kisebbik lánya, Walla Fanni.

zsurzs-kati-2015-mti-zih-zsolt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsurzs Kati 23 éves volt, amikor szerepet kapott az Abigélben, azóta pedig több mint száz színpadi előadásban és több tucat játék- és tévéfilmben bizonyította már kivételes tehetségét. A 62 éves színésznőről kevesen tudják, hogy két gyermek büszke édesanyja: idősebb lánya, Júlia angoltanár lett, kisebbik lánya, Fanni pedig énekesnő.

Walla Fanni 1990-ben született, és tehetsége már egészen fiatalon megmutatkozott, arról nem  is beszélve, hogy legendás édesanyja egészen kicsi korától kezdve magával vitte a színházba. 

- Színészettel, ha nem is közvetlenül, de totyogó korom óta foglalkozom. Anyukám, Zsurzs Katalin állandóan vitt magával a színházakba, szinkronokba, bébiszitter és sajnos nagyszülő híján. Viszont állandóan ebben éltem, és így ha nem is hivatalosan, de elvégeztem többször is a színész szakot egy színitanodában, ahol anyu tanított. Mindennap suli után ott voltam, én lettem a kabalamalac. Szerintem az évek alatt sok olyan dolgot megtanultam, ami aranyat ér, még ha akkor nem is én álltam a színpadon - nyilatkozta egy 2013-as interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted Zsurzs Kati kisebbik lányának fotóit, akiből gyönyörű énekesnő lett mostanra.

Ezt is szeretjük