Már ilyen nagy Malek Andrea lánya - Nézd meg, mennyire hasonlítanak!

Malek Andrea és Lencsi a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szerepeltek.

malek-andrea-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Malek Andrea és ritkán látott lánya együtt szerepeltek a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című szórakoztató műsorában. A színésznő-énekesnő ritkán látott lánya jól megnőtt, a hat és fél éves Léna kész kis hölgy. Édesapja Walter Lochmann, német karmester, zeneszerző, így nem csoda, hogy Lencsi is nagyon muzikális. 

Édesanyja szerint abban hasonlítanak a leginkább, hogy ugyanúgy szeretik a sört. Amikor Ördög Nóra ezen a kijelentésen megdöbbent, a 49 éves sztár elmagyarázta, hogy mivel Lencsi félig osztrák lány, nem csoda, hogy szereti ezt a nedűt, de nem kell megijedni, nem kap belőle sokat, egy kortynál többet úgysem bír meginni belőle. Léna szerint viszont abban hasonlítanak, hogy ugyanolyan a popijuk, gömbölyű. 

Nézd meg, milyen nagy már Malek Andrea egy szem lánya, Léna!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük