Ilyen gyönyörű Prokopp Dóra 17 éves lánya - Róza igéző szépség lett
Róza örökölte édesanyja különleges szépségét.

prokopp-dora-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Prokopp Dórának összesen három lány- és egy fiúgyermeke született: elsőként Sára látta meg a napvilágot, őt követte Róza, majd Vilmos a kilencvenes évek végén, utolsóként pedig Bora érkezett meg a családba. A 49 éves műsorvezetőt évek óta nem láthattuk a tévék képernyőjén, mivel szinte teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, a szereplések helyett pedig minden idejét gyermekeire fordítja.

- Mindegyik várandósság alatt mást kívántam, Sáránál az édeset, Vilmosnál az eper- és citromfagyit, Rozinál a sört, Boriskánál pedig a csípős, erős ételeket - vallotta be évekkel ezelőtt az Origónak a Szerencsekerék egykori háziasszonya, aki nagyon büszke mind a négy gyermekére. Nézd meg Prokopp Dóra középső lányának fotóit, aki le sem tagadhatná édesanyját!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük