Zsidró Tamás legidősebb fia tiszta apja: a 23 éves Dominik ennyire hasonlít a sztárfodrászra
Zsidró Tamás felnőtt fia már kirepült a családi fészekből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamást a ’90-es évek óta hazánk egyik legnépszerűbb mesterfodrászaként tartjuk számon. A hajszobrászat mellett büszke apukának is mondhatja magát.

Három helyes fia van. A legidősebb közülük Dominik, aki 1997-ben látta meg a napvilágot, míg két öccse, Dániel és Martin 2002-ben, illetve 2008-ban született. Az 57 éves sztár nem sokszor mutatja meg gyermekeit a nyilvánosságnak, így ha nagy ritkán kamera elé áll velük, rajongói mindig meglepődnek, milyen nagyok már.

Zsidró Tamás legidősebb fia, Dominik

Különösen a 23 éves Dominikon, aki az évek múlásával egyre inkább édesapjára hasonlít. A sármos srác mosolya és tekintete is visszaidézi apja vonásait, ezt a párhuzamot pedig tetézi a szinte ugyanolyan szakálluk.

zsidró-tamás-fia
Fotó: TV2/Tények Plusz

Szakmáját tekintve nem lépett a nyomába, filmesként tevékenykedik. A YouTube-on is bontogatja szárnyait, fél évvel ezelőtt hozta létre menyasszonyával a Menő Könyvek névre hallgató csatornát, ahol az olvasást népszerűsítik.

Dominik 2019-ben repült ki a családi fészekből. Bár az elválás minden szülő számára nehéz folyamat, édesapjával igyekeztek a lehető leglazábban venni, hogy mostantól nem élnek egy fedél alatt.

- Csak a bevásárlás volt kifejezetten új, mert azt nem nagyon csináltam előtte, de abba is elég hamar beleszoktam. Már otthon főztem magamnak, meg mindkét öcsém is szokott tevékenykedni a konyhában, ez nálunk mindennapos - mesélte a Tények Pluszban.

Zsidró Tamás középső fia

Zsidró Tamás középső fiából nagyon helyes tinédzser lett. Dániel a KSI SE Vízilabda Szakosztály tagja. Nagyon tehetséges, ha így folytatja tovább a sportot, szép karrier állhat előtte. Bár fiatal, de a nyári szünetekben mindig édesapja szalonjában dolgozik. A mesterfodrász azt vallja, hogy a zsebpénz nem a zsebben terem, ezért igenis meg kell dolgozni érte.

Ezt is szeretjük