Galambos Lajos kisebbik fia is már 19 éves - István ennyire hasonlít az édesapjára
Galambos Lajos fia nem lép édesapja nyomdokaiba, jogász lesz belőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Lajost egy ország zárta a szívébe a Dáridó atyjaként, Lagzi Lajcsiként. A TV2 csatornáján futó műsor igazi szerelemgyerek volt a zenész számára, hiszen nemcsak házigazdaként vett részt a produkcióban, de producere és művészeti főszerkesztője is volt. 

A való életben három gyermekkel áldotta meg az élet: lánya, Boglárka 1998 decemberében született, idősebb fia, Lajos 2000 januárjában, míg a család legifjabb tagja, Galambos István 2001 augusztusában látta meg a napvilágot.

Galambos Lajos és fia, István

A 19 éves fiú sok mindenben édesapjára ütött. Vonásai, főleg kedves tekintete és orra formája tükrözik vissza a trombitaművész arcát. Az eleganciát illetően sem esett messze az alma a fájától, fiatal kora ellenére kifinomult ízléssel rendelkezik. 

lagzi lajcsi fia
Fotó: TV2 Tények Plusz

Mindig zakót visel, ha apja mellett tűnik fel a tévéképernyőn, illetve az Instagram-fotói is arról árulkodnak, hogy a sportos stílusú ruhák helyett inkább öltönyök és ingek találhatóak a gardróbjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Csakúgy, mint testvérei, ő sem a művészvilágban képzeli el a jövőjét. Míg bátyja bankárképzőbe jár, nővére divattervezőként bontogatja a szárnyait, és közben diplomáciát tanul. Istvánt évek óta az ügyvédi pálya vonzza, ősztől kezdi a tanulmányait az ELTE jogi karán. 

galambos-lajos-istván
Fotó: TV2 Tények Plusz

Galambos Lajos szerint minden megvan fiában ahhoz, hogy jó ügyvéd legyen. A Tények Plusz riportjában elárulta, remekül tudja érvényesíteni az érdekeit, valamint az sem hátrány ebben a szakmában, hogy fia akaratos személyiség.

Galambos Lajos lánya igazi bombázó

Galambos Boglárka hatalmas népszerűségnek örvend az Instagramon, rajongói élnek-halnak stílusáért, nem csoda, hiszen valóban gyönyörű nővé érett, képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest Lagzi Lajcsi lánya.

Ezt is szeretjük