Jóképű srác lett Zsidró Tamás vízilabdázó fiából - Friss fotókon a 16 éves Dani
Zsidró Tamás középső fia, Dániel tehetséges sportoló.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamásnak, az ország egyik legnépszerűbb mesterfodrászának három fia született. A legidősebb, Dominik 1997-ben, Dániel 2002-ben, Martin pedig 2008-ban jött a világra.

A legkisebb fia még általános iskolás, a 22 éves Dominik az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanulója, középső fia pedig amellett, hogy középiskolai tanulmányait végzi, vízilabdázik is. Dániel a KSI SE Vízilabda Szakosztály tagja. Nagyon tehetséges, ha így folytatja tovább a sportot, szép karrier állhat előtte.

Az 56 éves sztár középső fiából nagyon helyes tinédzser lett. Bár fiatal, de a nyári szünetekben mindig édesapja szalonjában dolgozik - áll a Story magazin nyári számában. A mesterfodrász azt vallja, hogy a zsebpénz nem a zsebben terem, ezért igenis meg kell dolgozni érte.

Zsidró Tamás három fiával: Dániellel, a 22 éves Dominikkel és a 11 éves Martinnal.
Zsidró Tamás három fiával: Dániellel, a 22 éves Dominikkel és a 11 éves Martinnal.
Fotó: Facebook/Zsidró Tamás

Zsidró Tamás ritka alkalmakkor közösségi oldalára is tölt fel fiairól friss fotókat, a fentebb látható felvételen nemcsak Dániel, hanem két testvére, Dominik és Martin is szerepel. Látszik, hogy a sztárfodrász mind a három gyermekére büszke, és nagyon szereti őket. 

Hajas László lánya szőke szépség

Kíváncsi vagy, hogyan fest Hajas László lánya, Orsolya? Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett a mesterfodrász elsőszülött gyermekéből.

Ezt is szeretjük