Dobó Kata és Zsidró Tamás eleinte ki nem állhatták egymást – Ez volt az oka
Dobó Kata eleinte vonakodva fogadta el Zsidró Tamás közeledését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2016 őszén derült ki, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A 45 éves színésznő és a 11 évvel idősebb mesterfodrász azóta is nagy szerelemben élnek. Volt idő, amikor ezt egyikük sem gondolta volna, mert nem igazán szívelték egymást, árulták el a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező, NőComment! című talk show-ban.

Zsidró Tamás szerint a férfiaknak kell kezdeményezniük, ő például a felületes ismeretség után a Facebookon jelölte be Dobó Katát, írt is neki, de csak nagyon sokára kapott választ. Ez nem szegte kedvét, tovább írogatott a gyönyörű színésznőnek, majd elhívta a Balatonra vitorlázni.

- Nők között nőttem fel, azóta is, egész életemben nők között vagyok, de képzeljétek el, olyan zavarban voltam végig… Pedig ismertük is egymást – mesélte megismerkedésükről a műsorban a sztárfodrász.

dobo-kata-zsidro
Fotó: TMC

- Ismertük is egymást, ráadásul nem is nagyon szíveltük egymást abban az időszakban, anno, 20 évvel ezelőtt. Nem voltunk egymás nagy kedvencei. Nagyon mások voltunk. Egy baráti társaságban három éven keresztül majdnem minden hétvégét együtt töltöttünk. Volt egy barátnője, akit megkedveltem, aztán otthagyta. Pedig ez a nő mindent megtett érte, nem értettem, miért nem volt jó neki – vette át a szót Dobó Kata.

A műsorvezető, Ábel Anita a meglepő vallomást követően nem értette, ha nem kedvelte Zsidró Tamást, miért ment el vele a Balatonra, pláne, ha tartott is tőle, miről fognak órákon át beszélgetni.

- Mert egy kedves ember vagyok. De annyira cuki volt, annyira készült! Hozott piknikkosarat, elment hajnalban vásárolni, megjött elém a paripával – mesélte tovább a történetet a színésznő, akit végül meghódított Zsidró Tamás.

Sztárparádé Dobó Kata filmjének premierjén

Február elején tartották Dobó Kata filmjének, a Kölcsönlakás című vígjátéknak a díszbemutatóját.A film premierjén is rengeteg sztár jelent meg - képes összeállításunkban megnézheted őket.

Ezt is szeretjük