Zsidró Tamás és 3 fia ritka közös fotón: a legidősebb 22, a legfiatalabb 12 éves
Zsidró Tamást három fia a születésnapja alkalmából köszöntötte fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamás 2020. május 28-án lett 57 éves. A születésnapja alkalmából egy ritka közös fotót posztolt a fiaival: a képen mindhárman rajta vannak az édesapjukkal. 

A legkisebb, Martin 12, a középső, Dániel szeptemberben lesz 18, a legidősebb, Dominik pedig felnőtt férfi, már 22 éves. 

Zsidró Tamás fiai

A mesterfodrász mindhárom fia születésénél jelen volt. A legfiatalabb gyermeke, Martin 2008 májusának elején jött világra, ő még általános iskolás. Középső fia, a jóképű Dani tehetséges sportoló, vízilabdázik. 

Elsőszülött fia, Dominik áprilisban a Best magazinnak azt mondta, az édesapja a legjobb barátja, mindent megbeszélnek, tinikorában még randitippeket is kapott az apjától. 

- Bevallom, a legtöbb a mai világban már nem működne. Az udvariasságot, a tiszteletet és a feltétel nélküli szeretetet azonban tőle tanultam. Emlékszem, mindig azzal viccelődött, amikor Hajas Lacival fallabdázás után ették a debreceni kolbászt, hogy "az a nő szeret igazán, aki egy ilyen reggeli után is megcsókol" - mesélte a hetilapnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dominikzsidro #myson #apa&fia #zsidrofiuk 🎉🎉

Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) által megosztott bejegyzés,

Arról is beszélt, hogy szerinte híres édesapja milyen nő mellett lenne igazán boldog. 

Szerintem egy olyan nő passzolna hozzá leginkább, aki laza, jó humorú, gyengéd, ugyanakkor életrevaló. A munkájának köszönhetően rengeteg szép nő veszi körül, amit élvez, de nem adja oda akárkinek a szívét. Minden tekintetben példa előttem, amely kihat az életemre. Csodálom a szorgalmát, és tisztelem azért, hogy felépítette a cégét. 

Zsidró Tamás középső fia, a 17 éves Dani

Zsidró Tamás középső fiából nagyon helyes tinédzser lett. Dániel a KSI SE Vízilabda Szakosztály tagja. Nagyon tehetséges, ha így folytatja tovább a sportot, szép karrier állhat előtte. Bár fiatal, de a nyári szünetekben mindig édesapja szalonjában dolgozik. A mesterfodrász azt vallja, hogy a zsebpénz nem a zsebben terem, ezért igenis meg kell dolgozni érte.

Ezt is szeretjük