Zséda édesanyja gyönyörű nő: volt kitől örökölnie a szépségét
Zséda anyukája születésnapján mutatta meg, milyen lélegzetelállítóan szép nagymama Judit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zséda édesanyját csak nagyon ritkán láthatjuk. Az énekesnő azon sztárok táborát erősíti, akik nem árasztják el a közösségi médiát szeretteik fotóival, igyekszik a nyilvánosság kizárásával élni a magánéletét.

Ám ez nem jelenti azt, hogy különleges alkalmakkor ne tenne kivételt. Anyukája születésnapján úgy döntött, az Instagramon keresztül is felköszönti.

 Zséda édesanyja

Három gyönyörű fotót osztott meg Juditról. A friss képek egy dunai hajókázás során készültek. Hogy megnézhesd mindet, kattints a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra!

Nem csak a rajongóinak esett le az álla a fiatalos nagymama szépsége láttán, néhány híresség sem állta meg, hogy kifejezze, mennyire lenyűgözi őket az asszony. 

Pataki Ági csak annyit írt: ”Aha! Már értem…” - utalva ezzel arra, így már tudja, kitől örökölte Zséda a szép vonásokat. Farkasházi Réka is szavakba öntötte jókívánságait, Radics Gigi pedig szív hangulatjelekkel fejezte ki a gratulációját.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 47 éves díva nem először lepte meg a követőit édesanyja fényképével. 2018-ban egy régi fotót töltött fel róla, ami szintén elnyerte a kommentelők csodálatát. Akkor sokan azt emelték ki, hogy anya és lánya mennyire hasonlítanak, mások pedig egyenesen egy olasz filmcsillaghoz hasonlították Judit szépségét.

Az énekesnő szülei messze élnek a fővárostól, de ez nem jelenti azt, hogy csak ritkán találkoznának lányukkal és unokájukkal, Nimróddal. Zséda gyakran látogatja meg őket Pápán, az ilyen alkalmakkor úgy érzi, visszaváltozik gyerekké.

- Amikor velük vagyok, átvedlem a kislányukká, aki élvezi, hogy főznek rá, gondoskodnak róla, és arról faggatják, hogy van. Az utóbbi persze olykor tud ám sok lenni. A szüleim mindenről szeretnének tudni, így sokszor még a szakmámat is kitárgyaljuk - legalábbis próbáljuk, hiszen ez a világ a mai napig megfoghatatlan a számukra - ecsetelte a Best magazinban 2022 márciusában.

Kállay-Saunders András modell édesanyja

Kállay-Saunders András anyukája, Kállay Katalin a történelmi Kállay család leszármazottja, amely egyike hazánk legrégibb nemesi családjainak, tagjai között Magyarország egykori miniszterelnökét, Kállay Miklóst is megtalálhatjuk. Sohasem akart manöken lenni, Pesten kozmetikusszakmát tanult, de szakavatott szemek kiszúrták az utcán. 

Ezt is szeretjük