Zoltán Erika 25 éves lánya bombázó a közös fotón: Zoé sportos és nőies

Zoltán Erika és lánya még a konditeremben is elválaszthatatlanok. Zoé tart edzést az édesanyjának.

Zoltán Erika lánya és az edzés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Zoltán Erikáról és lányáról köztudott, hogy Zoé gyerekkorától kezdve különlegesen szoros kapocs köti össze őket. Azzal, hogy édesanya lett, az énekesnő élete örökre megváltozott, Zoéval a mai napig elválaszthatatlanok. 

Még a konditerembe is együtt mennek, igaz, ez nem túl meglepő, hiszen az immár 25 éves, táncosként és edzőként dolgozó lány felel édesanyja fizikumáért.

Zoltán Erika lánya és az edzés

A rendszeres sport mindkettejük alakján meglátszik. A hatvanéves Zoltán Erika kirobbanó formában van, míg Zoé nőiesen sportos alakjával bombázóként mosolyog a friss fotón.

- Az utóbbi időben a tánc oktatása mellett kezdtem el foglalkozni az edzéssel, különböző mozgási formákban tevékenykedek, amiket anya is kipróbált, és nagyon szereti, így rengeteg időt töltünk együtt - ecsetelte a Hot! magazinnak.

Zoé négy és fél éve él komoly kapcsolatban. Párját, Renét édesapja és anyja is nagyon szeretik. A két család szinte már összeolvadt, együtt is nyaraltak össznépien.

Nézd meg Gáspár Virágot bomba formában! 

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. 2021 márciusára lefogyott húsz kilót, de még nem volt elégedett. Januári fotóin a tavaly megszokottnál is sokkal karcsúbb. 

Gáspár Virág ilyen vékony még sosem volt: alig ismerni fel a fogyása után

Gáspár Virág a januári fotói alapján még karcsúbbra fogyott.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük