Zoltán Erika és Jolly botránya nem csitul: kiakadtak az énekesnő rajongói
Zoltán Erika fellépését kritizálta Jolly a Facebookon, őrületes kommentlavinát indított el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy port kavart tegnap este Jolly Facebook-videója a közösségi médiában. Az azóta már törölt posztban Zoltán Erika fellépésére tett megjegyzéseket.

"Hajnalban hazafelé akadtam rá erre a videóra, nem hittem a fülemnek... Pedig nagyon szerettem Zoltán Erikát, de ezt nem kéne erőltetni így, bocsi" - írta meg a Blikk a bejegyzésben fogalmazottakat.

Zoltán Erika és Jolly botránya

Az énekesnő rajongói azonnal kedvencük védelmére keltek, valóságos kommentlavina indult el. Többen azt írták, a mulatóssztár jobban tette volna, ha magában tartja a véleményét. Sokak szerint tiszteletlenség volt ilyen kritikával illetni egy olyan előadóművészt, aki több mint negyven éve van a pályán.

zoltán-erika
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Jolly a felháborodott hozzászólásokra is reagált, nem állt szándékában megbántani Zoltán Erikát, hiszen tiszteli a munkásságát.

"Viszont szakmai füllel ez a produkció nem sikerült, és ezt rajtam kívül nagyon sokan mások is hallják… Sajnálom, ha esetleg ezzel valakinek csalódást okoztam, de ki vagyok én? Nem ez a véleménynyilvánítás fogja befolyásolni a művésznő további sikereit vagy kudarcait, mint ahogy az én pályafutásomat sem. Ez csupán egy észrevétel volt, én ilyen vagyok, lehet ezért szeretni vagy utálni, ez van! Mindenesetre én akkor állok ki élőben az emberek elé, ha meg tudom csinálni úgy, ahogy azt tőlem a közönségem elvárja. Ha nem, akkor inkább lemondom a műsort, és nem okozok csalódást a közönségnek ennyi… Sorry"

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Zoltán Erika tegnap este egy Facebook-posztban szögezte le, nem kíván reagálni a történtekre, és semmit nem mondott azzal kapcsolatban az őt megkereső lapoknak. Nincs mit mondania Jolly véleményével kapcsolatban.

jolly.png
Fotó: TV2/Mokka

A bejegyzéséhez rengetegen kommenteltek. Sokan arról biztosították az énekesnőt, hogy számukra a mai napig ő az ország legjobb előadója, mások egyetértettek abban, hogy nem reagált a botrányra.

"Nem az számít, mit mondanak rólad, hanem, ki mondja. Mit is mondott volna egy elismert énekes? Jól tetted, hogy semmit nem reagáltál. Intelligencia kérdése."

Zoltán Erika lánya párja

Zoltán Erika lánya nem sokszor szerepel a képernyőn, az pedig még ritkább, hogy párjával együtt mutatkozzon nyilvánosan. 

Ezt is szeretjük