Bíró Ica kitálalt Schobert Norbiról: „Fúrás és utálkozás volt a hálája!”
Bíró Ica szerint Schobert Norbi karrierjét az ő egyik kazettája indította be, de a sok segítségért csak támadást kapott tőle köszönetként.

bíro-ica-schobert-norbi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta július végén kirobbant a Schobert-Béres Alexandra botrány, sorra szólalnak meg a hazai sztárok az ügyben érintettekről. 

Legutóbb Szegedi Fecsó nevezte beteges hazudozónak és csalónak az ügyet kirobbantó tiktokert, Király Dávid Izmaelt, aki őt fél millió forinttal rövidítette meg, most pedig Bíró Ica tett ki egy hosszabb posztot. 

Bíró Ica Schobert Norbiról

A 65 éves sztár modellként kezdte a karrierjét, Metal Lady néven énekesnőként is híressé vált, a kilencvenes évek közepétől pedig a fitneszvilág elismert tagja lett, rengetegen edzettek a videókazettáira, a magyar Jane Fondának is nevezték. Az utóbbi időszakban ismerte meg Schobert Norbit, akire nem emlékszik jó szívvel, állítása szerint több dologban nem mondott igazat, a segítséget pedig nem meghálálta, hanem később támadta érte. 

„Öntsünk már tiszta vizet a pohárba S. Norbi egynéhány ügyében! 

Megemlítik a nevem, hogy S Norbinak az első Testszépítő kazettámon való szereplése után indult el a saját karrierje... EZ BIZONY IGAZ! Azt is írják, hogy a programom koreográfusa volt... EZ EGYÁLTALÁN  NEM IGAZ!

Az első 13 perc bemelegítés 1.2.3. részt ellenőrizte, mert azt mondta, van aerobik edzői képesítése. Akkor még nekem nem volt meg a TF. Testépítő edzőim. De mint később kiderült, neki sem volt még meg akkor a TF végzettsége... csak mondta, mert éppen a TF-re járt! 

HAT nappal, azaz 6 nappal a forgatás előtt ismertem meg  Norbit, mert az edzőm lebetegedett és az AEROB részhez /1 kazetta, kb. első  13 perce 1.2.3. rész / mindenképpen  szerettem volna, ha hivatásos edző ellenőrzése mellett történik . A forgatás után, több média helyre, újságok, Tv, stb.  beajánlottam, és vittem magammal aerobikos fellépésekre is pl. a BNV-re is. Bizony, így indult a karrierje!

Mondjuk, köszönetet sosem kaptam érte, annál inkább fúrást, utálkozást, és ledegradalás volt a "hálája".

Azt állította, hogy mint Cindy Crawford-nál Radu , Ő a nagy Norbi csinált belőlem fittnes sztárt . Ez azért nagyon vicces, mert Cindy 6 éve edzett Raduval, heti 2×3×.a fitness programjához, én meg, mint mondtam, 6 nappal a forgatás előtt  ismertem meg Norbit, a lebetegedett edzőm helyett volt ott a fent említett módon!

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gázsit kapott érte, de nagyon kérte, hogy tegyem rá a nevét a kazettámra. Akkor még nem sejtettem, hogy a jóindulatú, segítőkész tettem,"Örüljön, ha ennyire akarj, miért ne?" zúdít a későbbiekben a fejemre!

A Norbi "hálája" éveken át kísértett... vannak izgalmas részletek. A könyveiben mindenesetre leellenőrizhetően az irányomban tett szidalmai benne vannak...

Volt egy Joshi barátos békítő show, ahol, azt hangoztatta, hogy

Magyarország túl kis ország, hogy több fitness "Guruja" legyen, és "Csak egy maradhat "!!! Ez pedig csakis Ő és az Ő párja lehet!

Én azt  mondtam erre, hogy ez a duma csak a Hegylakónak áll jól, és hagyjuk meg az emberek szabad választási jogát, arra vonatkozólag, hogy kinek a torna programját válassza edzésre.

Az én padlóra kerülésem, mint tudjátok rendesen megtörtént... van sztorim hozzá bőven, több mint izgalmas történésekkel és összefüggésekkel... Hamarosan megírom a teljes valóságot... Mit szóltok hozzá? Elég érdekes és izgalmas volt átélni, mint film peregnek az események előttem. Na majd eljön mindennek az ideje…

Látom, most a Norbi fókusza Béres Alexandrán van. A nagy Norbiréka biznisz Facebook oldal kapcsán megy a vádaskodás.

Előbb-utóbb minden igazság kiderül!  Kíváncsi vagyok, mire megy ki, ez az egész!

- áll a posztjában. 

Bíró Ica nyugdíja

Bíró Ica május 30-án ünnepelte 65. életévét, ezzel belépett a nyugdíjas korba. A napokban meg is állapították az őt megillető összeget a nyugdíjellátásban, megdöbbenő összeg állt a papíron, amit kapott.

Cover-fotó: Facebook/Bíró Ica, RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük