A 69 éves Csongrádi Kata bikinis fotója: külföldi filmeseknek is megtetszett

Csongrádi Kata egy filmszerep kedvéért készíttetett magáról bikinis fotót.

csongradi-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csongrádi Kata lenyűgözően néz ki bikiniben: a 69 éves énekesnőről egy filmszerep kedvéért készült fotó a vízparton.

Június közepén a Facebookon osztotta meg követőivel, hogy a nyaralás közepén kapott egy felkérést egy nemzetközi produkciótól, küldjön magáról vadonatúj fürdőruhás képet. 

Csongrádi Kata bikiniben

„Néhány héttel ezelőtt már voltam náluk angol nyelvű meghallgatáson és egy-két humoros jelenetet is felvettek velem. A nekem szánt szerep kedvemre való volt, ezért kívánságuknak megfelelően szélsebesen elkészítettük a tenger ezüstös hídjával ékesített fotót. Tetszett nekik…” - írta az énekesnő, aki azt a választ kapta a külföldi filmesektől, hogy megkapta a szerepet. 

csongradi-kata
Fotó: Facebook/Csongrádi Kata

A filmről nem árulhatott el semmit, de azt megosztotta a Blikkel, hogy sok áldozattal és lemondással jár, hogy közel a hetvenhez olyan legyen az alakja, mint ahogy az a képen is látható, ugyanis hízékony típus, nem mindegy, mikor és mit eszik. 

- Nem örököltem jó géneket ebből a szempontból, ugyanis ha nem figyelek oda, csak úgy szaladnak fel rám a kilók. A titkom az, hogy tenyérnyi adagokat eszem, a cukrot, édességet és a fehér kenyeret pedig évekkel ezelőtt elhagytam. Kénytelen voltam lemondani ezekről.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amellett, hogy odafigyel az étkezésre, rendszeresen sportol, naponta kétszer tornázik, reggel és este súlyzózik, jógázik, hasizomgyakorlatokat is végez. A fellépésein is sokat mozog, rengeteget táncol. Azt is elárulta, hogy 170 centi és 55 kiló, így érzi jól magát a bőrében. 

csongradi-kata
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Rengeteg lemondással jár ez az életvitel, és bevallom, van, hogy azzal álmodom, hogy éppen töltött káposztát vagy csülköt eszem, de ezeket ritkán engedem meg magamnak. Inkább akkor fordul elő ilyen, ha jutalmazni szeretném magam, például egy koncert, klip vagy lemez megjelenése után.

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Cover-fotó: Facebook/Csongrádi Kata

Ezt is szeretjük