Zoltán Erika és Kátai Róbert 24 éve házasok: az énekeső rendhagyó ruhát viselt az esküvőjén
Mutatjuk, hogy milyen gyönyörű menyasszony volt Zoltán Erika.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden házaspár életének legszebb pillanatai közé tartozik, amikor oltár elé állnak, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. Ezekről a megható pillanatokról pedig még hosszú évekkel később is öröm nosztalgiázni.

Zoltán Erika is szívesen nézi vissza az esküvőjén készült felvételeket. 1997 januárjában fogadtak örök hűséget egymásnak férjével, Kátai Róberttel, akivel a mai napig a legnagyobb boldogságban élnek együtt.

Zoltán Erika esküvői ruhája

Az énekesnőről köztudott, hogy szereti a különleges ruhakölteményeket. Menyasszonyként sem hazudtolta meg magát: kékben esküdött a hagyományos fehér helyett. 

- Abban az időszakban nekem a királykék volt a kedvenc színem, és mivel az anyósom fantasztikusan varr, így nem volt nehéz dolgom. Csak találni kellett az ő segítségével egy jó kis anyagot, és ő rám szabta a ruhámat - mesélte a Tények Plusz adásában.

A kompozíciót sárga kiegészítőkkel tette tökéletessé, frizurájában is ilyen virágok tündököltek, és menyasszonyi csokra is ebben a színben pompázott. A megjelenését fekete selyemkesztyűje koronázta meg, de vőlegénye is nagyon elegáns volt, inggallérja ugyanabból az anyagból készült, mint amiből szerelme kreációja.

A felvételt a YouTube-on meg is mutatták a rajongóiknak, akik nem győztek betelni a látvánnyal, ódákat zengtek Kátai Róbertről és Zoltán Erika szépségéről. 

„Milyen szépek és boldogok voltatok. És milyen jó, hogy azóta is ez látszik rajtatok” - írta egy lelkes kommentelő.

Demcsák Zsuzsa esküvői ruhája

A műsorvezető egy aranyszínű blézert és egy vajszínű, földig érő ruhát viselt, amit az esküvő előtt két nappal kapott egy barátnőjétől, míg a vőlegény fehér inget és sötét nadrágot. A menyasszonyi csokor fehér tulipánokból állt.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük