Zoltán Erika és lánya egymáshoz öltöztek: a 22 éves Zoé gyönyörű nővé érett

Zoltán Erika és lánya vidám, nyárias kreációba bújtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zoltán Erika és Kátai Róbert, művésznevén Robby D. 1990-ben találtak egymásra, szerelmüket pedig hét évvel később hivatalosan is összekötötték. 

1997. január 3-án mondták ki a boldogító igent, majd még ebben az évben szerelmüket gyermekük érkezésével koronázták meg: december 20-án világra jött lányuk, Kátai Zoé Roberta.

Zoltán Erika és lánya

A 22 éves, gyönyörű lány a szülei nyomdokába lépett, és tánctanárként dolgozik, gyerekeket oktat, de fellép édesanyja koncertjein is. Nagyon szoros az anya-lánya kötelék, sokszor ruhát is együtt választanak, és arra is figyelnek, hogy összehangolják az öltözködésüket. 

Király Lisa, az Analisa tervezője örömmel veszi, ha arra kérik, tervezzen ugyanolyan vagy egymáshoz passzoló kreációkat anyának és lányának. 

Zoé ruhájáról egy egész alakos fotót is posztolt, amihez csak ennyit írt: "Túl szexi lány..." Ezzel Zoltán Erika híres slágerére utalt, amit 1988 óta rengetegen fújnak kívülről. 

Hegyi Barbara lánya

A színésznő 1993 és 2001 között a Kisváros című sorozatban alakította a biztosítótársaságnál dolgozó Forgács Andreát. Lányát 1998 nyarán hozta világra, várandósságát is beleírták a sorozatba. A kommentelők szerint az alma nem esett messze a fájától, Balikó Rozi ugyanolyan gyönyörű, mint híres édesanyja. 

Ezt is szeretjük