A 80-as évek diszkókirálynője volt - Zoltán Erika 57 évesen is dögös
Zoltán Erika Casanova című slágerének feldolgozásában is nagyon szexi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zoltán Erika Casanova című slágere harminc éve fenekestül forgatta fel a ’80-as évek diszkóit. Sikere azóta is töretlen, ennek apropóján pedig a popszcéna legmenőbb előadói összefogtak, és egy XXI. századi verzióban pörgetik újra a már jól ismert sorokat. 

Zoltán Erika zenei karrierje a ’80-as években kezdődött. 1986-ban a Szerelemre születtem című dalával az Interpop Fesztiválon közönségdíjat nyert. A következő évben megjelent első nagylemeze, a Szerelemre születtem. Casanova című slágere az 1988-as, Túl szexi? című albumán jelent meg. 

zoltan-erika-fiatalon
Fotó: Facebook/Zoltán Erika

Zoltán Erika nemcsak hangjával, de szexi fellépőruháival is feltűnést keltett. Nem csoda, hogy 1989-ben megválasztották az év legerotikusabb énekesnőjének. 

A Casanova 2019-es feldolgozása Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis munkája. A sikercsapat felvételét Magyarország topproducerének zenei alapja nyitja, az újhullámot Dér Heni és Curtis rapszólói és odamondós szövegei adják, hogy aztán Zoltán Erika klasszikus refrénjével teljesedjen ki a dal.

A slágervárományoshoz egy dögös videóklip is készült, Dér Heni és Zoltán Erika a legextrémebb kollekcióikkal kápráztatják el a nézőket. A rendezésért Miki357 felelt, akinek tehetségére nemcsak a zeneiparban, hanem a fotósok világában is felfigyeltek, alkotásait például már Berlinben is bemutatták. 

Ha valaki szeretne nosztalgiázni, meghallgathatja a Casanova eredeti, harminc évvel ezelőtti verzióját is. 

Zoltán Erika lánya, a gyönyörű Zoé

Zoltán Erika egy szem gyermeke 1997-ben jött a világra. A tündéri kislányból mára felnőtt nő lett, szüleihez hasonlóan ő is imádja a zenét, ráadásul a tánctudását is tőlük örökölte. A fiatal szépség táncoktatással foglalkozik. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép Zoltán Erika és Robby D. ritkán látott lánya, Zoé.

Ezt is szeretjük